Ilda Šaulić plakala na svom rođendanu

Fotke postavljene 12 Dec 2010


U restoranu “Casa” okružena brojnim prijateljima i roditeljima, folk pevačica je proslavila rođendan. Slavilo se do prvih petlova, uz pesmu, piće, ali i suze

- Plakala sam kao kiša! – izjavila je Ilda Šualić, pevačica koja je 8. decembra u restoranu „Casa“ proslavila 32. rođendan. Nije se rasplakala zbog godina, nego je pogodila pesma, “Ne mogu bez tebe ja” koju joj je otpevao kolega Adil.

Na veliku rođendansku žurku prvi su stigli Ildini roditelji, Šaban i Gordana, noseći u rukama ogromnu korpu crvenih ruža i najnoviji model Ajfona. Ubrzo su im se pridružili Žika Jakšić sa ženom Dajanom, pevač Saša Matić, fudbaler Bata Mirković, producent Endži Mavrić i veliki broj prijatelja. Znajući za Ildinu slabost ka cveću bukvalno su je zatrpali buketima, ali i poklonima:

- Dobila sam lep nakit od Svarovskog, šminku, garderobu, stvarčice za kuću koje dugo priželjkujem. Kuća mi je pretrpana prekrasnim cvećem.

Slavljeničku atmosferu zagrejao je svojom pesmom prvo tata Šaban. Vrlo brzo mu se pridružila i ćerka, a kada je Saša Matić sa harmonikom u rukama zapevao, svi su se digli na noge:

- Saša i tata su se nadovezivali pesmom, pevala je i Dajana, Adil, svi su pevali. Toliko sam srećna zbog ljudi koji su se veselili sa mnom, a oni koji nisu mogli da dođu poslali su mi čestitke i cveće na kuću. Sebi nisam ništa kupila za rođendan, to i onako radim svaki dan! – Ispričala je još uvek vidno uzbuđena i radosna Ilda.

Izvor: Puls online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar