Jasna Zlokić hvali našu pop scenu

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 09 Dec 2010

Sarajevska pop pevačica Jasna Zlokić nedavno je boravila u Beogradu povodom obnavljanja saradnje sa svojim starim poslovnim partnerima, tekstopiscem Marinom Tucaković i Aleksandrom Milićem.

Oni su posle 18 godina pauze napisali dve nove pesme za njen maksi CD koji je nedavno objavila, a na kome se nalaze još dve nove pesme, i četiri stara hita.

- Naravno, na disku je i moj „zaštitni znak“ pesma „Dođi u pet do pet“ koju sam prvi put sa grupom „Ambasadori“ izvela davne 1977. na sarajevskom festivalu „Šlager sezone“ koji je na žalost ukinut 1992. godine. Žao mi je što su te muzičke smotre danas izgubile na atraktivnosti i glamuru, sećam se, mi pevači smo se pored posla mnogo lepo družili. Žao mi je što Sarajevo više nema muzički festival, ali nadam se da će se nešto promeniti po tom pitanju, kao i sa zabavnom muzikom, pogotovo ženskim vokalima sa kojima u odnosu na Srbiju stojimo mnogo lošije nego ranije. Što se srpske pop scene tiče, toliko je dobrih pevača i pevačica da ne bih znala koga da izvdojim – zaključila je pevačica koja je u međuvremenu rodila dvoje dece, bavila se modom, 2005. Godine vratila muzici, a sada živi na relaciji Prag-Marbelja-Sarajevo.

Reklame

Ostavite komentar