Jelena Tinska: Farma je nameštaljka-pobediće Eva ili Ekrem

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 13 Dec 2010

Jelena Tinska, balerina, glumica i aktivistkinja za prava životinja smatra da je rialiti program „Farma“ nameštaljka, jer će, prema njenom mišljenju, sigurno pobediti Eva Ras ili Ekrem Jevrić.

- Sve se plašim da za Evu Ras neko uopšte i glasa. Dakle, „Farma“ je nameštaljka. I sigurno će da pobedi ili Eva ili bolid Ekrem. Smatram da je jadno što je Eva ušla na Farmu.

Ako je materijalni momenat u pitanju, mogla je dostojanstveno da proda svoj stan od 100 kvadrata na Vračaru, da kupi manji, da živi i putuje do kraja života. No, nije moje da joj sudim. Tako bih ja učinila. Najzad, ja sam prodala svoj stan, kad je počeo rat, da bi ćerkama omogućila školovanje u inostranstvu, pa imam pravo tako da reagujem. Impulsivna sam osoba osetljiva na nepravdu. Kad sam pročitala da su Evi Ras oduzeli penziju, nisam ništa proveravala. Navalila sam da je branim. Poznavala sam površno njenu preminulu ćerku Krunu. Imam decu i sama pomisao na to što joj se desilo u meni je izazvala užasnu tugu. Branila sam je zdušno, zvala je u emisiju i sastavila Peticiju u njenu čast i odbranu nje i svog glumačkog esnafa, kao i Nacionalne penzije koju je osim uistinu zaslužnih umetnika dobila nekolicina ljudi sa biografijom u tri reda.
Međutim, tek kad je ušla na Farmu, sagledala sam je u celini. Eva je vulgarna, nesimpatična, agresivna i samosažaljiva. Ničiji akcenat meni ne može da smeta. Osim kad je u pitanju glumac. Najzad veći deo života živi u Beogradu. Mogla je naravno da nauči srpski, ali nije htela. Svi mi na Akademiji učimo dikciju i dijalekte. Ono što me čudi su ostali farmeri. Zašto je trpe? Verovatno moraju po direktivi – kaže za S media portal Tinska i dodaje:
- Zvali su me svojevremeno da uđem na Farmu, ali sam odbila, sada bi pristala, ali samo na dva sata da im svima kažem šta mislim o njima.

Reklame

Ostavite komentar