Jovan Stefanović ne želi “devojku sa šipke”

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Dec 2010

Zvezda „Granda” Jovan Stefanović kaže da ga nikada nisu privlačile devojke koje svoje parče hleba zarađuju u noćnim klubovima na šipki. S obzirom na to što je poznat kao zavodnik, ovaj talentovani pevač otkriva da još uvek nije našao devojku koju bi predstavio široj javnosti i ističe da se ne plaši za svoje mesto u „Grandu”.

- Ne volim da pričam o svom emotivnom životu zato što se na taj način ne gradi karijera! Budući da nastupam po raznim mestima, ne sviđa mi se kada vidim gole devojke koje „preko šipke” dolaze do svog parčeta hleba. Inače, nemam određeni tip žene, već me privlače jednostavne i šarmantne dame – rekao je Joca koji demantuje glasine da se krije iza imena svog oca, poznatog kompozitora Slavka Stefanovića Slafkonija.

- Logično je da se po medijima provlače takve priče, jer se bavim istim poslom kao moj otac. Zanat sam naučio od njega i na to sam veoma ponosan. Radio sam mnogo tekstova, kako za svoj album tako i za naše poznate pevače. Mislim da je normalno da ima takvih komentara, važno je samo da mene to ne dotiče – naveo je Joca.

Mlada zvezda „Granda” ističe da se ne plaši za svoju karijeru u „Grandu „ već poručuje da njegovo vreme tek dolazi.

- Mojih pet minuta tek dolazi. „Grand” mi je mnogo pomogao u karijeri i nemam razloga da se plašim za svoje mesto u produkciji. Svaki dan iščekujem novi album, a pesma „Za tebe briga me”, koja je obrada grčke, postaće veliki hit. Neka se dušebrižnici ne sekiraju za mene, ja radim kvalitetno i želja mi je da jednog dana održim svoj solistički koncert u Beogradu – poručio je Joca.

Reklame

1 komentar

  1. pamela said on 25/12/2010 at 18:38

    posto je joca naj =veci smeker najljepsi u grandu najbolji glas grandiozam je kako on akze tako jema on je ssavrsen sve bih daal da ga vidim jednom uzivo i pjesma za tebe briga me je super kao i spot uz tu pjemsu

Ostavite komentar