Kada su svetski selebriti izgubili nevinost ?

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 07 Dec 2010

Ma koliko se neki poznati i slavni trudili sakriti svoje ”prljave” tajne, one ipak nekako isplivaju na površinu. Najnovije informacije vezane su za njihovo prvo seksualno iskustvo.

Nedavno je Khloe Kardashian priznala da je izgubila nevinost sa 14 godina, a zatim je dodala da se gadi sama sebi zbog toga.

-Trebala sam slušati svoje roditelje, Nikada nemojte dopustiti da neko na vas vrši pritisak kada je prvi seks u pitanju.

Glumac Daniel Radcliffe svoje je prvo seksualno iskustvo imao s 16 godina na svoj rođendan sa devojkom znatno starijom od sebe.

Iako mnogi ljudi misle da je Britney Spears svoju nevinost izgubila s Justinom Timberlakeom, njena majka tvrdi drugačije. Pevačica je s 14 godina spavala s jednim fudbalerom dok je išla u srednju školu.

Matthew Morrison učinio je to s 21 godinom, a iskustvo je opisao kao slatko i nevino.

Tina Fey danas je lepotica puna samopouzdanja, no nije tako bilo oduvek. Kada je bila mlađa nije baš zanimala momke, a nevinost je izgubila s 24 godine.

Glumac Matthew Fox jednom je prilikom za Playboy otkrio da je prvo seksualno iskustvo imao s 14 godina, a priznao je da je to bilo grozno iskustvo.

Zvezda serije ”Prijatelji”, glumica Lisa Kudrow imala je 32 godine kada je izgubila nevinost. Čekala je svoje venčanje.

Viktorijin anđeo Adriana Lima takođe je čekala da stupi u brak. Imala je 27 godina kada je prvi put vodila ljubav.

I Jessica Simpson je izgubila nevinost kada se venčala s Nickom Lacheyem u 22-oj godini.

Neodoljivi Johnny Depp imao je 13 godina kada je izgubio nevinost. Prva žena s kojom je spavao bila je groupie, a učinili su to dok je bio na turneji sa svojim bendom The Flame.

Glumac Dustin Hoffman na proslavi Nove godine izgubio je nevinost s dosta starijom ženom koja ga je zamijenila s njegovim bratom. Ups!

Brooke Shields čekala je do 22 godine i zažalila zbog toga.

Anthony Kiedis, frontman grupe Red Hot Chili Peppers nevinost je izgubio s devojkom svog oca. Imao je samo 12 godina.

Reklame

Ostavite komentar