Kako su pobednici naših rialiti serijala potrošili novac

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 14 Dec 2010

Američka rialiti zvezda Hajdi Montag uspela je da proćerda 10 miliona dolara koje je osvojila u rialiti serijalima, a još je dužna i dva miliona evra na ime poreza. U Srbije je situacija sa junacima rialiti serijala različita – dok su neki takođe prokockali sve, drugi su ulagali u biznis, nekretnine…

Plavuša Hajdi Montag, koja je pobedila u veoma popularnoj američkoj rialiti emisiji “The Hill“ a potom učestvovala u sličnim rialitijima, uspela je da od svog imena zaradi deset miliona dolara, ali i da ih zahvaljujući nezadovoljstvu koje je osećala prema svom telu spiska u rekordnom roku na plastične operacije.

Miki Đuričić – ulagao u salaš, pa odustao
Gubitke je imao i Miki Đuričić, koji je posle prvog serijala zaradio velike pare koje je potrošio. Treće učestvovanje u “Velikom bratu“ mu je donelo pobedu i nakon toga Miki je ulagao u kuvarsku karijeru. Prvo je uložio u Babin salaš na putu za Zrenjanin, koji je ipak nedavno napustio, a sada na „Studiju B“ svakodnevno vodi emisiju “Mikijeva (ne)savršena kuhinja“.

Očigledno je da joj operacije nisu pomogle ni u jednom smislu (s obzirom na to da je u Americi nazivaju “ružnom Barbikinom sestrom“) i Hajdi sada živi sa svojim mužem Pratom, s kojim je i trošila novac, kod njegovih roditelja, bez dolara na računu, sa velikim dugom.

Nešto slično desilo se Saši Ćurčiću i Mikiju Đuričiću, koji nisu pametno uložili nagradu, dok su ostali pobednici VB, „Farme“ i „Survivora“ uglavnom ulagali u nekretnine.

Mimi Đurović – stan i kola
Nakon što je osvojila 50.000 evra u VIP VB, Mimi Đurović je kupila stan u Novom Sadu i “mercedes slk”.
- Volim Novi Sad i oduvek sam želela da tu imam nešto svoje.

Reklame

Ostavite komentar