Karolina Kurkova poludela za srpskim manekenom

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 23 Dec 2010

Vodeći njujorški mediji posvetili su ovih dana mnogo prostora srpskom manekenu Andreju Pejiću

Ženstvenost 19-godi­šnjeg modela iza­zi­­va pomamu m­eđu dizajnerima i urednicima koji su potpuno fascinirani Pejićevim androgenim izgledom – piše “Njujork dejli”. Andrej je već osvanuo i u italijanskom i francuskom izdanju “Voga”.
Otkrio ga je Metju Anderson, direktor agencije “Čedvik models” u Melburnu, gde je Andrej živeo i išao u školu.
- Njegova lepota je bila izuzetna. Pored toga je inteligentan i poseban, zaista, on se oseća jako prijatno u svojoj koži – rekao je Anderson.
Andrej je dobar prijatelj sa modelom Leom Ti, transseksualnom zvezdom kampanje “Živanši”. Lea Ti (pravo ime Leandro) uskoro će promeniti pol, a trenutno se za operaciju priprema i uzima hormone. Takođe, na snimanju nove kampanje za Žan-Pola Gotjea se sprijateljio sa Karolinom Kurkovom, koja je posle snimanja fotografiju sa Andrejem momentalno okačila na “Fejsbuk”.
U japanskom muškom “Vogu” Andrej se šalio na račun svoje popularnosti. Pitali su ga šta misli da je tajna njegovog uspeha.
- Mislim da je ženama danas muka da gledaju nerazvijene tinejdžerke koje reklamiraju odeću. One žele prave žene sa kukovima i butinama. Ha, ha, ha! Stvarno mislim da se ljudi u modnoj industriji lako zasite, posebno sada kada je već sve viđeno i povremeno im je potrebno da dobiju novu igračku – izjavio je Pejić. On je u istom intervjuu priznao da ga heteroseksualni muškarci spopadaju od kada je imao osam godina, kao i da je ateista i materijalista. Kada su ga zamolili da otkrije jednu tajnu, rekao je: ”Piškim stojeći”.
Kada smo poslednji put pričali sa njim, pitali smo ga kako komšinice njegove bake koja živi u selu Vojska reaguju kad ga vide.
-  U selu me znaju odmalena. Komšinice su dolazile kad sam bio mali, ja obujem cipele na štiklu, a one me onda jure. Igrao sam se i sa barbikama. Oni su ovde navikli na to kakav sam, pa im je to simpatično – izjavio je Andrej za “24” sata.

Šta je Andrej do sada radio
- Editorijal u francuskom “Vogu” u septembru 2010.
- Editorijal u italijanskom “Vogu” u novembru 2010.
- Editorijale u “Arena Homme Plus”, “Dazed&Confused”…
- Muška nedelja mode u Parizu u junu 2010.
- Reklamna kampanja za proleće 2011. Mark Džejkobs
- Reklamna kampanja za proleće 2011. Žan-Pol Gotje

Reklame

1 komentar

  1. Ema said on 05/04/2011 at 23:14

    Hahaha i devojke se danas stide da se igranju sa glupim barbikama… Kakvo ponižavanje.
    Aaajde vrati se u to selo iz kojeg potičeš. Samo blamiraš bližnje. E smešnoćo. Mora li sve naše da se unakazi?

Ostavite komentar