Katarina Vučetić: Na dočeku Nove godine sa Severinom

Izvor:
Postavljeno 13 Dec 2010

Takmičarka rijaliti programa Survivor novu 2011. godinu dočekaće u Crnoj Gori, tačnije u Bečićima, pošto će voditi glamurozni novogodišnji program u hotelu Splendid Takmičarka rijaliti programa Survivor novu 2011. godinu dočekaće u Crnoj Gori, tačnije u Bečićima, pošto će voditi glamurozni novogodišnji program u hotelu Splendid


Od kada se pojavila u popularnom rijalitiju na TV Prva, atraktivna manekenka pridobila je brojne obožavaoce i to ne samo među muškim delom publike. Dok mediji spekulišu hoće li Katarina naslediti mesto Nine Radulović-Lečić i postati voditeljka emisije Exkluziv, Vučetićeva se priprema za radni doček Nove godine.

- Raduje me što ću 31. decembra biti zadužena da vodim program dočeka Nove godine u hotelu Splendid u Bečićima. Društvo će mi praviti jedna moja mnogo dobra drugarica i sigurna sam da ćemo se odlično provesti. Privatno volim da slušam Severinine numere i sigurna sam da će ona napraviti dobru atmosferu. Spojila sam lepo i korisno i nadam se lepom provodu – otkrila je za Story.rs Katarina Vučetić.

Reklame

Ostavite komentar