Katarina Živković: Bivši je hteo da se ubije zbog mene !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 27 Dec 2010

Katarina Živković ispričala Vendi da momak kog je ostavila nije mogao da podnese raskid

Katarina Živković, sudeći po iskazima koje daje na Farmi, ima buran ljubavni život. Dok je ona pričala kako hladnokrvno ostavlja muškarce, Vendi je klimala glavom i odobravala svaku njenu izgovorenu rečenicu.

Kaća: Kad neko zasere jednom, nema kajanja. Ja se okrenem i nema me. Jedan moj bivši momak je tako zasrao. On je celu noć bio ispred moje zgrade, svirao kolima, pretio da će se ubiti, da će dobiti srčku. Nisam htela da siđem, nije me zanimao. Mogao je i cveće da šalje.
Vendi:
Ma, to je pacijent.
Kaća: Posle me je tražio po svim splavovima i u svim kafanama u koje izlazim. Jedne noći je obišao sve splavove dok me nije našao. Kada počnu da mi šalju patetične poruke, otpišem ih za ceo život.

Sudeći po broju muškaraca koji su prošli kroz njen život, ova 21-godišnja pevačica verovatno se rukovodi onom starom narodnom: Jedan se oteg’o, drugi se proteg’o. Ali, čini se da u „vezi“ sa Banetom ova zavodnica ipak ne igra glavnu ulogu. No, o tome nekom drugom prilikom…

Svi Kaćini momci

Poslednjih meseci novine su dosta pisale o bogatom ljubavnom iskustvu mlade „Zvezde Granda“, a naročito o tome kako voli zauzete muškarce. Između ostalog, poznato je da je Katarina bila sa Danilom Vranješevićem, bivšim dečkom Anice Milenković, zatim sa Sašom Stamenkovićem, verenikom Silvije Nedeljković, te sa jednim biznismenom koji je bio u vezi sa Slavicom Ćukteraš. Takođe, pričalo se da je Kaća bacila oko i na Gorana Kovačevića, supruga Sanje Stojanović, a javno se hvalila da je, samo da je htela, mogla da joj rasturi brak! Što se tiče drugih mladića, poznato je da se Živkovićeva nekoliko meseci zabavljala za izvesnim Ivanom iz njenog rodnog Leskovca, koji sada živi u Švajcarskoj, gde ima privatnu firmu.

Reklame

Ostavite komentar