Krajnje neshvatljivo izdanje Anđeline Džoli!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Američka glumica Anđelina Džoli ovih je dana naveliko zauzeta promovisanjem svog najnovijeg filma “The Tourist”, na čijim se premijerama po glavnim svetskim gradovima pojavljuje u zaista neobičnim izdanjima.

Nakon što je skoro nosila sako, ispod kojeg verovatno nije imala ništa, Anđelina Džoli se na premijeri filma održanoj u Madridu pojavila u krajnje neshvatljivom izdanju.

Ponovno je, uprkos velikim hladnoćama, otkrila gola ramena, dekolte i ruke, dok je svoje planetarno poznate grudi jedva ugurala u šljokičasti topić, koji ih je potpuno spljoštio.

Donji deo njene kombinacije ostaje velika nepoznanica, jer nije sigurno da li je reč o pantalonama, suknji ili nekoj trećoj krpici sa zanimljivim konceptualnim krojem, a vrhunac svega je i njena Santa Barbara frizura, koju ovih dana uporno nosi.

Bilo kako bilo, Anđelina bi možda trebala da razmisli o promeni stiliste jer aktuelni očigledno ne radi svoj posao kako treba i ovakvom promocijom filma, koji su ionako već svi ispljuvali, neće mu preterano pomoći.

Reklame

Ostavite komentar