Lepa Lukić se najela, pa uvređena otišla iz emisije

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 25 Dec 2010

Poznata pevačica u novogodišnjoj emisiji Vesne Rivas “Gladna sam rodnog neba” obilno jela, a onda se uvredila kada su drugi to primetili i napustila snimanje.

Iako se emisija zove “Gladna sam rodnog neba”, Lepa Lukić je, gostujući u novogodišnjem izdanju ovog tok šoua kod Vesne Rivas, bila gladna još nečega.

Pošto se pred gostima, s obzirom na prazničnu atmosferu, našlo i veoma ukusno pečenje, Lepa se opušteno služila, baš kao da čeka Novu godinu kod svoje kuće. Kako se razume u materiju, poznata pevačica je tokom emisije pokupila najbolje komade prasetine, pa za ostale goste nije ostalo gotovo ništa. I sve bi bilo u redu, jer drugi gosti baš i nisu imali bog zna kakav apetit, da joj neko iz ekipe nije rekao: pa mogli biste sad nešto lepo da otpevate kad ste tako lepo jeli. Ovo je uvredilo pevačicu i ona je ubrzo napustila studio.

Ovo nije bilo jedino uzbuđenje na snimanju novogodišnje emisije Vesne Rivas na Kopernikusu. Uvređen je studio napustio i pomalo zaboravljeni pevač Baja mali knindža, jer ga je neko greškom nazvao Bajom malim nindžom.

Reklame

1 komentar

  1. MladenBg said on 26/12/2010 at 10:00

    Ovo je bas malicijozno! Narocito Lepa Lukic nema sta da jede!!!A ona gomila ulicara koji su stalno na tv u emisijama gde se jede, krkaju pa razbijaju a pritom se covek pita sta rade tamo!Ovo je bar ruzno! Lepa je ipak Lepa!

Ostavite komentar