Luksuz spreman za VIP parove

Fotke postavljene 22 Dec 2010


Novi rijaliti-šou „Parovi”, koji počinje da se emituje sutra uveče na televiziji Hepi, okupiće deset parova sa javne scene koji će se, uživajući u luksuzu 101 dan, boriti za nagradu od neverovatnih 500.000 evra. Ekipa Pressa prva je posetila prostorije beogradske vile od 800 kvadrata u kojoj će se snimati rijaliti.

Sjaj i glamur zasenili su nas pri samom ulasku. Ogromna dnevna soba opremljena u baroknom stilu prostire se čitavom dužinom kuće, na čijem kraju se nalazi kamin za hladne zimske noći. Fotelje i trosedi sa pozlatom smešteni su tik ispred kamina, dok su u suprotnom uglu postavljeni muzički instrumenti spremljeni za bend koji će svirati novim ukućanima.

Kako saznajemo, živi prenos iz vile upravo će biti novogodišnji program ove televizije. Kuhinja i trpezarija nalaze se pored dnevne sobe i svaka stolica urađena je sa savršenim detaljima. Sa plafona se u svim prostorijama spuštaju veliki lusteri sa biserima i staklićima, dok se u uglovima nalaze pozlaćeni čiviluci.

Ogromna spavaća soba sa deset bračnih kreveta opremljena je vunenim tepisima i prekrivačima od svile i satena, dok se iznad svakog od njih nalazi kamera. U hodniku koji vodi do đakuzija okačeni su slike i sitni ukrasi. Ipak, najveću pažnju privlači veliki đakuzi iz koga se kroz ogromna staklena vrata gleda u dvorište.

U istoj prostoriji je i teretana sa nekoliko sprava za vežbanje. Učesnici ovog rijlatija odlaziće i u ispovedaonicu, gde će sa pravim vlasnikom kuće pričati s vremena na vreme. Na raspolaganju su im i dve velike tuš-kabine, dva WC-a, kao i prostorija sa umivaonicima i stolovima za šminkanje.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar