Majkl Daglas: Hemoterapija je bila pravi pakao

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 01 Dec 2010

Poznati glumac Majkl Daglas koji se još uvek oporavlja od raka grla, dobio je glavnu ulogu u novom filmu Stivena Soderberga o kultnom američkom pijanisti Liberačeu.

Ovaj 66-godišnjak kaže da je presrećan što je nakon hemoterapije u mogućnosti da govori, i dodaje da će uskoro početi i sa časovima muzike kako bi se što bolje pripremio za ulogu.

“Imam gomilu snimaka Liberačijevih nastupa”, izjavio je Daglas, dodajući da mu sve govori kako je on bio jedan divan čovek, “što će se potruditi da pokaže” na snimanju koje kreće u maju ili junu naredne godine.

Komentarišući opaku bolest, glumac je rekao da pre januara neće moći sa sigurnošću da zna da li je najgore prošlo, i dodao da je cela porodica bila uz njega, pa čak i 93-godišnji otac sa kojim je skoro imao razmirice.

“Znate, ja sam od onih ljudi koji vole da se povuku kada su bolesni. Ne volim da oko mene bude puno sveta. Srećom, Ketrin je to mogla da razume”, kazao je Daglas i dodao da mu je brak sve čvršći.

Glumac kaže da je hemoterapija bila pravi pakao, i da su paparaci koji su ga stalno čekali ispred bolnice samo otežavali stvar. Ipak, tokom bolesti otkrio je ljubav za kakvu nije znao da postoji.

“Kad sam shvatio da sam bolestan, nisam na to gledao kao na pitanje života ili smrti. Nisam tražio po dubini svoje duše i preispitivao se. Jednostavno sam bio bolestan. Ipak, dobio sam malo drugačiju perspektivu na smrtnost. Rak mi je pokazao šta je prava porodica. Pokazao mi je šta je ljubav za kakvu nikad nisam znao da postoji”, zaključio je Majkl Daglas.

Reklame

Ostavite komentar