Milan Stanković odlazi iz Srbije!

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 24 Dec 2010

Dok zlobnici pričaju da Milan Stanković moli Radu za neki dinar kako bi preživeo dok traje rat sa Grandom, izgleda da je Milanče i te kako uštekovao pare onih godina kada je bio među najtraženijim Zvezdama Granda. Milanče je naime nedavno viđen veoma raspoložen u restoranu Madera. Sedeo je sa svojim društvom, pijuckao skupo vino i na kraju večeri sam platio račun od 20.000 dinara.

Istina, Milan retko izlazi, a upućeni kažu da mu ne prija da skreće pažnju posle medijske hajke koja ga prati. Pošto ni za dlaku nije promenio svoj stav o Grandu i ne pada mu na pamet da se odazove Žikinim pozivima i prihvati neku tezgu, Milanče je rešio da malo promeni sredinu.
On će posle Nove godine da zapali do Londona i Pariza i to na najmanje mesec dana. Kako njegovi bliski prijatelji otkrivaju, Milan je već rezervisao avionsku kartu, a još razmišlja da li da odsedne u hotelu ili kod prijatelja koje ima u oba grada. Kako upućeni kažu, Milanu je potrebno da se malo izduva, a pošto mu se beogradski noćni život smučio, inostranstvo je pravo rešenje. Taman da usput malo obnovi garderobu. Zbog brojnih nastupa koje ima, skoro svakog drugog dana, Rada neće moći da mu se odmah pridruži, ali će kada ugrabi slobodan vikend, otići da se vidi sa svojim dečkom.
- Milan je najzad izašao iz depresije, bilo mu je jako teško zbog rata sa Grandom. Taj problem još uvek nije rešen. Ugovor stoji, ali on ne želi da sarađuje. Još uvek nisu pronašli zajedničko rešenje. Milanu ne pada na pamet da radi iako ga  Grand zove da sve nesporazume zaborave i nastave dalje. Iako je bilo reči da je Milan podneo tužbu, to nije istina. On čeka da mu čelnici Granda predlože sporazumni raskid ugovora i puste ga da samostalno radi. Ali, sada bar nije utučen, nego se trgao. Više ne sedi kod kuće, stalno je sa prijateljima, odlazi u restorane, trenira, a često zapali i do Kopaonika na par dana – priča Milanov blizak prijatelj.
Ta promena nije promakla ni njegovim kolegama, pa su počele priče kako uzima pare od svoje devojke kojoj posao super ide.
- Neki zlobni pevači iz Granda su počeli da lažu kako ga Radmila finansira, kupuje mu garderobu, daje džeparac. Ništa od toga nije tačno. Milan je jako ponosan i on to nikada ne bi sebi dozvolio. Ti koji izmišljaju, kao da su zaboravili koliko je Milan poslednje tri godine radio. On je bio među najplaćenijim i najtraženijim Zvezdama Granda. Svaki dinar je ostavljao na stranu i nije se razbacivao na gluposti kao što su to radili Darko Lazić, Joca Stefanović i Sloba Vasić. Oni su odmah poleteli da kupe besne automobile, a Milanče je štedeo, pa sada može neko vreme i da ne radi – priča  izvor Scandal-a.

Reklame

Ostavite komentar