Milić Vukašinović staje na ludi kamen

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 14 Dec 2010

Legendarni muzičar Milić Vukašinović kaže za Novosti da od rokenrola ne može da se živi, ali mu zato na ljubavnom planu cvetaju ruže. Već neko vreme je u vezi sa izvesnom Suzanom iz Smedereva, koju je proletos upoznao preko “Fejsbuka”, a pre tri meseca započeli su život pod zajedničkim krovom. Doktor za rokenrol i nekadašanji bubnjar “Bijelog dugmeta” naglašava da je Suzana žena na kakvu je čekao ceo život.


- Ona je savršena žena, odlična kuvarica i domaćica, a za ono drugo da i ne govorim – kaže nam Milić Vukašinović, koji sa Suzanom živi u iznajmljenom stanu na Karaburmi. – Suzana je kreativnog duha, baš kao ja, ali da nije dobra u seksu, ništa joj duh ne bi vredeo. Ženu uvek prvo proveravam kao ličnost, a kod svake ličnosti je najvažnija seksualnost. Radila je u agenciji za nekretnine, ali je ostala bez posla. Ima dva sina, dugo je bila u braku i sada se razvodi.

- Ona je na “Fejsbuku” uz ime već dodala moje prezime, iako mi nije zakonita supruga. Papir mnogo ne znači, ljubav je jedini zakon. S obzirom na to da je u pitanju velika ljubav, mora da se kruniše brakom, a možda i detetom. Zašto da ne? To je normalna posledica velike i prave ljubavi.

* Kada će vaša autobiografija “Seksualno nemoralan tip” ugledati svetlost dana?

- Knjiga je završena, trenutno je lektorišem u čemu mi pomaže Suzana. Reč je o novom pravcu u literaturi, erotsko-filozofsko

-psihološkom porno trileru. Čak 80 odsto knjige opisuje razvrat i blud, i sve što se u mojoj karijeri dešavalo iza scene a publika nije mogla da vidi.

* Da li će neko poglavlje u knjizi biti posvećeno Suzani?

- Knjiga se završava raspadom Jugoslavije, ali razmisliću da li ima smisla produžavati priču. Izlazak autobiografije očekujem na proleće. Ja ću biti izdavač, ne dam je nijednoj izdavačkoj kući i koštaće 1.000 dinara.

Reklame

Ostavite komentar