Milionski honorari u najluđoj noći

Izvor: Danas.rs
Postavljeno 29 Dec 2010

Dok ovdašnji mediji „broje“ novogodišnje zarade domaćih pevača u desetinama hiljada evra, svetski se bave honorarima koji dostižu cifru i do milion dolara. Toliko će navodno za novogodišnji nastup dobiti reper Džej Zi i grupa Coldplay koji će nastupiti u hotelu Kosmopoliten u Las Vegasu.

Na toj fešti rezervisanoj samo za odabrane, repera neće pratiti supruga Bijonse. Ona će pevati na drugom mestu i zaraditi otprilike isto koliko i njen suprug. Prema navodima britanskih tabloida, soul diva Ejmi Vajnhaus proći će još bolje od svojih američkih kolega. Problematična pevačica će navodno dobiti milion funti u novogodišnjoj noći, a ovaj honorar će joj isplatiti jedan ruski milijarder, koji želi svojim gostima da priredi zabavu za nezaborav.

Još jedan ruski milijarder neće žaliti pare u „najluđoj noći“. Naime, Roman Abramovič bukirao je grupu Black Eyed Peas za glamurozni doček za 250 zvanica na njegovom imanju na ostrvu Sent Barts. Nije poznato koliko će Fergi i ekipa dobiti za tu svirku, a spekuliše se o milionima. U 2010. je vlasnik Čelsija ušao uz nastupe Bijonse, Gven Stefani i Princa, dok je 2009. dočekao uz Pussycat Dolls.

Reklame

Ostavite komentar