Modni guru Lili Alen

Izvor: RTS Magazin
Postavljeno 07 Dec 2010

Pop princeza Lili Alen posvetila se popularizaciji jedinstvenog retro stila, tako što je sa sestrom Sarom otvorila butik starinske garderobe u centru Londona. U ponudi su najrazličitiji polovni odevni predmeti vrhunskih modnih marki, a neki od njih potiču upravo iz ormara mlade pevačice.

Pogledavši u svoj ormar, pevačica je došla na sjajnu ideju da bi bilo lepo da u nekoj radnji može da se nađe slična garderoba. Udružila je snage sa sestrom Sarom Oven i otvorila butik starinske, takozvane „vintidž” garderobe pod imenom „Lucy In Disguise” u Londonu.

Najrazličitiji polovni odevni predmeti, sa etiketom najpoznatijih modnih kuća poput Šanela i Iv Sen Lorana, dostupni su u radnji mlade muzičarke.

„Težim da učinim modu više demokratičnom, da svi ljudi mogu da kupe ili iznajme odeću renomiranih modnih marki po pristupačnim cenama i da se tako doterani osećaju kao da vrede milion dolara”, objasnila je pevačica.

Za odećom koja datira iz dvadesetih godina prošlog veka sve do novijih modnih rešenja, Lili i njena sestra Sara lično su tragale po Evropi i SAD, a neke stvari stigle su u butik direktno iz ormara pevačice.

„Oduvek sam želela da započenem neki svoj posao. S obzirom na to da nisam modni dizajner, vintidž moda je zaista sjajan način da iskažem svoju kreativnost”, izjavila je uzbuđena Lili Alen.

Posebno interesantan deo ponude čine nakit, šeširi i marame poznatih marki. Po ugledu na luckasti stil pevačke zvezde, šeširi su jarkih boja, cvetni, sa perjem ili ogromnim mašnama.

Marame iz radionica modne kuće Ermes koje krase neobični printovima privući će, takođe, pažnju klijenata Lili Alen.

Lili Alen ne gubi vreme dok pravi pauzu od bavljenja muzikom. Pop princeza se u potpunosti posvetila širenju uticaja svog stilskog pečata po Velikoj Britaniji.

Nisu samo „anonimci” potražili inspiraciju za kreiranje novog izgleda u butiku Lili Alen. Poznata glumica Džema Arterton odlučila je da pokloni poverenje uvek odlično obučenoj Lili. Tako je na jednoj proslavi bila veoma zapažena u haljini direktno iz ormara-butika pop umetnice.

Ono što posebno izdvaja prodajni prostor jeste to što zainteresovani tokom razgledanja krpica mogu da uživaju i u alkoholnim pićima. U butiku se nalazi i bar koji radi ceo dan, a takođe, ako neko ima dilemu u vezi sa modnim rešenjem, tu su stilisti, a i Lili Alen i njena sestra rado će kupcima pružiti pomoć i savet.

Reklame

Ostavite komentar