MTV demantovao: Ništa od besplatnog spota za Natašu Bekvalac

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 23 Dec 2010

Muzička TV stanica MTV saopštila je da nije istina da će Nataša Bekvalac od njih dobiti besplatan spot. Ovaj gest bi bio neka vrsta njihovog izvinjenja za incident na snimanju emisije “Hitorama” sa voditeljem (i glumcem) Sergejem Trifunovićem.

-Povodom informacije koju su preneli beogradski mediji, a u kojoj se tvrdi da će MTV snimiti spot za Natašu Bekvalac, MTV demantuje da će doći do takvog vida saradnje.

Jedini spot koji planiramo da snimimo je za ovogodišnjeg pobednika Demofesta, beogradski bend “Threesome”. MTV je do sada snimio samo jedan spot u svojoj produkciji i to za pobednike Demofesta 2009. godine, zagrebački alternativni rok bend “Propaghanda”, za pesmu „Osjeti to u kostima“ koji je premijerno prikazan na MTV kanalu. Nastavićemo saradnju sa Demofestom iz Banjaluke, kao najboljim i najozbiljnijim festivalom demo bendova, i u 2011. godinini ponovo ćemo podržati ovaj festival i pobedničkom bendu snimiti spot u svojoj produkciji – navodi se u saopštenju.
Nataša Bekvalac nije za domaću štampu htela da komentariše navode o dobijanju besplatnog spota. Podsetimo, snimak na kom pevačica glumcu kaže da “jede go*na” u domaćoj javnosti je odjeknuo poput bombe, a Nataša je u kasnijim izjavama objasnila da je odreagovala kao što bi i svako drugi, ali i da smatra da je MTV izigrao njeno poverenje time što je dozvolio da snimak “procuri” u javnost.

Reklame

Ostavite komentar