MTV profitirao zbog svađe Nataše Bekvalac i Sergeja

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 06 Dec 2010

Vest da su se pop pevačica Nataša Bekvalac i glumac Sergej Trifunović posvađali na snimanju muzičke emisije “Hitorama” ne gubi na aktuelnosti već nekoliko dana. Problematični snimak na kome se čuje kako je pevačica opsovala glumca zbog šaljive najave već danima je među najpopularnijim na “Jutjubu”, i to ne samo u Srbiji. Međutim, njih dvoje su istog dana izgladili nesporazum.

Da je u pitanju anegdota sa snimanja, a ne velika svađa, potvrđuje izjava ljudi sa MTV-ja, na kome će i biti emitovana već sada kultna “Hitorama”.
- Nakon reakcije Nataše Bekvalac na najavu Sergeja Trifunovića, koja je za nas tek jedna od mnogobrojnih anegdota sa snimanja, novogodišnja “Hitorama” je uspešno snimljena. Nije loše da se ovakva i slična “kreativna razmimoilaženja “ dešavaju u procesu nastanka emisije u kojoj se muzika izvodi uživo jer je to samo znak da je svima bitno da ono što će izaći pred gledaoce bude najboljeg mogućeg kvaliteta – navodi MTV.
Nataša Bekvalac i Sergej Trifunović snimanje su priveli kraju kao profesionalci, iako sporni snimak to ne pokazuje.
Brojna su nagađanja zašto je pevačica burno reagovala na naizgled bezazlenu šalu. Jedni smatraju da je u pitanju samo vešto izrežiran trik koji bi trebalo da s jedne strane reklamira novu emisiju na MTV-ju, a s druge Natašin novogodišnji nastup u “Sava centru”, drugi smatraju da je Sergejeva šala bila isuviše lična.

Reklame

Ostavite komentar