Nataša Bekvalac dočekuje Šeherezadu

Izvor: Story.rs
Postavljeno 09 Dec 2010

Pop zvezda čiji život je intrigantan koliko i turska hit serija 1001 noć, zanosna Nataša Bekvalac biće specijalni gost sutrašnje specijalne emisije 1002. noć na TV Prva u kojoj će uživo gostovati Berguzar Korel i Halit Ergenč


Naime, u petak od 19 i 45 časova iz studija TV Prva uživo počinje emitovanje specijalne emisije 1002. noć u kojoj će osim popularnog turskog glumačkog para, specijalni gost biti i pop zvezda Nataša Bekvalac. Ona će u studiju, osim o fenomenu popularnosti te serije govoriti i o svom životu koji je pun zapleta i raspleta, poput onih u 1001 noći, ali i o novom albumu i dočeku Nove godine u Sava centru.

Nataši će se u studiju pridružiti i glumci Danica Maksimović i Andrija Milošević. Gosti će zajedno sa publikom u studiju Prve odgledati samo finale 1001 noći, a potom će sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem razgovarati o seriji koja ih je proslavila. Korel i Ergenč imaće priliku da kroz brojne priloge i istraživanja o uticaju 1001 noći vide koliko su popularni u našoj zemlji. Inače, Halit i Berguzar u Srbiju sleću sutra, oko 14 časova.

Reklame

Ostavite komentar