Nikola Lazetić i Sonja Marić na Tajlandu

Fotke postavljene 26 Dec 2010


Nikola Lazetić, fudbaler Vojvodine i vlasnik luksuznog centra „Maj spa” na Dedinju, proveo je 20 nezaboravnih dana na Tajlandu u društvu svoje devojke Sonje Marić, vlasnice elitnog restorana „Šeher” na Senjaku!

Atraktivni par je odlučio da hladne zimske dane u Beogradu zameni sa plus 40 stepeni na Tajlandu, a putovanje su iskoristili da se odmore od poslovnih obaveza i uživaju u svojoj ljubavi.

- Bio nam je potreban odmor i da se na 20 dana osamimo i zaboravimo na svakodnevicu. Zato smo i izabrali Tajland, koji je u ovo doba godine savršen. Toliko smo se dobro odmorili i proveli da smo odlučili da već naredne godine, sa našom decom, ponovo posetimo ovu destinaciju – naveo je Nikola za Press dok Sonja nije skrivala oduševljenje tom predivnom zemljom.

- Prva tri dana smo proveli u Bangkoku, koji je prelep, zatim u Puketu, a konačna destinacija bili su Krabi na Tajlandu, koji su nas bukvalno očarali. Po ceo dan smo uživali pored hotelskog bazena i na plažama koje su neverovatne. Meštani su jako ljubazni, obožavaju da se sa vama druže i cenkaju prilikom kupovine. Naravno, bilo je neizbežno slikanje sa majmunima, koji su prava atrakcija u ovoj zemlji. Inače, svaki dan smo išli na masaže i moram da kažem da su Tajlanđanke najbolje maserke na svetu – navela je Sonja.

Poznati par se, po povratku u Beograd, vratio svojim obavezama, Nikola fudbalskom klubu i spa centru, a Sonja priprema za proslavu drugog rođendana „Šehera”, koju će organizovati krajem januara.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar