It is used to treat diseases of the joints and pozvonochnika.Dlya accelerated the spread of the fungus, you can proceed differently. Taking an earthenware pot, fill with 3 liters of hot tea (tea leaves). Then add sugar - per liter of liquid per 100 grams of sand. Sugar is mixed, such as yeast pour finished drink cup, and then put the Kombucha water surface. Do not be afraid of telling lies when a complete change of water in the sponge is left in the ground kektra celebrex and the bottom of the pot as dead. A few days later, he gets resurrected, and after two weeks filled almost entirely all the free space. But first you will need to adapt, get used to a new solution for it. treatment of eczema infusions expectations patient\'s inner wild plants, also affect the stomach and intestines, liver, kidney, lung, heart, spleen, etc. E \'was observed that, especially (but not exclusively), in some cases, the bodies listed by us (sometimes even endocrine glands) suffer from any.

Nina Seničar ide u Holivud

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Lepa novosadska manekenka Nina Seničar novogodišnje i božićne praznike provodi u Njujorku, gde je osim na odmor otputovala i zbog pregovora o ulozi u jednom američkom filmu.

Nina na ovaj način želi da uđe u svetsku filmsku industriju, a u tome joj je svakako pomogla uloga u naučnofantastičnoj priči “Volume O”, gde je igrala ženu ratnicu. Nina prvi put boravi u Velikoj jabuci, a italijanskim medijima je otkrila da se u Njujork ipak prvenstveno zaputila zbog posla. “Dobila sam ponudu koju nisam mogla da odbijem jer je moj veliki san da se ostvarim kao glumica. Došla sam da napravim i seriju promotivnih fotografija koje će ostaviti agencijama koje traže lica za televiziju i film. Imam i tu prednost da dobro govorim engleski, te se nadam da će se moj san ostvariti”, rekla je Nina. Pored glume, ona se i uspešno bavi ne samo modelingom, već kreira i kupaće kostime. Ono što joj je najviše zaokupilo pažnju u Americi pored posla je euforija oko novogodišnjih i božićnih praznika, koja i te kako drma Amerikance. “Atmosfera pred Novu godinu u Njujorku je fantastična, mada je veoma hladno”, dodala je atraktivna Novosađanka. Međutim, ono što uvek interesuje italijanske medije vezano za Ninu, ni su samo njeni uspešni poslovni angažmani, već i njen ljubavni život. Nakon raskida sa Tomijem Kjabrom, lepa Nina je ušla u vezu sa rijaliti zvezdom Đovanijem Konversanom. Međutim, ta ljubav nije dugo potrajala, pa je Nina ponovo ostala sama. “Trenutno sam singl i volela bih da u novoj godini dobijem jednog pravog muškarca za sebe”, otkrila je Nina u razgovoru za “Blic”. Zgodnu manekenku italijanski mediji često su dovodili u vezu sa poznatim ličnostima, a zna se da se neko vreme zabavljala sa Erosom Ramacotijem, kao i sa bratom fudbalera Marka Borijela.

Reklame

Ostavite komentar