Nina Seničar zamenila dečka zvezdom rialiti programa

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 03 Dec 2010

Iako su ih pre nekoliko dana paparaci uhvatili kako se ljube u njegovom autu, ni Nina ni Đovani ne žele da priznaju da su u vezi, već tvrde da su samo prijatelji.

Sve je zapravo počelo pre par dana kada su italijanski tabloidi objavili priču o Nininom dečku, modnom menadžeru Tomiju Kjabri, tvrdeći da ju je prevario sa voditeljkom Aidom Jespiko.

Paparaci su uhvatili Kjabru u društvu sa Aidom kada su se njih dvoje uputili u Madrid, gde su Tomija čekale poslovne obaveze vezane za dodelu MTV evropskih muzičkih nagrada. On je sa sobom na put poveo Aidu, umesto Nine, koja je ostala kod kuće, što je medijima bilo dovoljno da zaključe da je došlo do problema u vezi između srpske lepotice i italijanskog zavodnika.

Samo nekoliko dana kasnije Nina je uhvaćena u društvu Đovanija Konversana, te je bilo jasno da je Kjabra brzo pao u zaborav. Zanimljivo je da je Konvesano u Italiji postao popularan nakon učešća u jednom neobičnom rialiti šou-programu. Naime, Đovani, koga svi zovu „tronista” je učestvovao u programu gde on kao poželjan muškarac sedi na „tronu” dok se takmičarke utrkuju koja će ga osvojiti. Svake nedelje „tronista” sistemom eliminacije bira po jednu devojku koju izbacuje iz daljeg takmičenja, a što njegova popularnost više raste, to se devojke više ponižavaju u nastojanju da osvoje njegovu naklonost.

Nina Seničar je ove godine takođe bila zvezda jednog rialitija „Isola dei Famosi”, odnosno italijanske verzije „Survivora” sa poznatim ličnostima. U međuvremenu snimila je i film „Volume o” koji će premijeru imati u januaru, a u kom igra čuvarku hrama. Istovremeno, zaštitno je lice jedne italijanske modne kuće koja proizvodi nakit, a sa markom „Elenia Beachwear„ izradila je novu liniju kupaćih kostima.

Reklame

Ostavite komentar