Nina Seničar zavela fudbalera Rome

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 27 Dec 2010

Novosadska lepotica koja živi i radi u Italiji Nina Seničar u tajnoj je vezi s fudbalerom Rome Markom Borijelom. Iako se još tokom leta šuškalo da je Nina Seničar osvojila srce zgodnog fudbalera, priča je ubrzo demantovana, ali su agilni italijanski paparaci ipak usnimili par koji je bezuspešno pokušao da se sakrije.

Priča o Nini Seničar i Marku zapravo je počela još preko leta, kada su ih mediji u Italiji proglasili za par. Njih dvoje se nisu oglasili tim povodom, a priča je kasnije otišla u drugom pravcu, pa je čak bilo reči o tome da je manekenka zapravo bila u kraćoj vezi s Markovim bratom Fabiom.
U to vreme lepa Nina Seničar je učestvovala u rialiti serijalu „Isola dei Famosi“, italijanskoj verziji „Survivora“ sa poznatim ličnostima, koji je sniman u Nikaragvi. Prema tadašnjim izveštajima italijanskih tabloida, Nina je pre odlaska u Nikaragvu bila u vezi sa Fabiom Borijelom, rođenim bratom fudbalera Milana, koji je trenutno na pozajmici u Romi. Nina je, noć pre odlaska na ostrvo, provela u domu Marka Borijela, pa su mediji isprva mislili da se zabavlja s njim, da bi otkrili da je ona, navodno, u vezi s njegovim mlađim bratom Fabiom, koji takođe igra fudbal, ali je daleko manje poznat nego Marko.

Reklame

Ostavite komentar