Okupljanje originalnih GN’R nije nemoguće

Izvor: Dnevnik.hr
Postavljeno 05 Dec 2010

U intervjuu za CNN veliki gitarista po prvi je put nakon razlaza s Gansima, ostavio mesta nadi da bi opet mogao zasvirati u legendarnoj grupi.

‘Nije nemoguće okupljanje G’N’R u prvoj postavi iako sam dugo bio dosta negativan po tom pitanju’, izjavio je za CNN Sleš i time mnogim obožavateljima ipak ostavio tračak nade da će se možda opet pojaviti na bini sa bendom u kojem je ostavio veliki muzički doprinos.

Barem tu opciju ovaj put nije kategorički odbacio kao što je često znao reagovati: ‘Prepustićemo tu opciju slučaju. S naše strane nema angažmana po tom pitanju. Možda bude, možda, ne, nikad se ne zna’, rekao je.

Saul Hudson, poznat pod imenom Sleš, u istom intervjuu je progovorio i o svojoj zavisnosti koju je ovaj gitariski virtuoz jednostavno izbacio iz svoje svakodnevice jer je uticala na njegovu muziku i umeće sviranja: ‘Bio sam okoreli zavisnik, ali sam u muzici uspeo ostati funkcionalan i priseban koliko sam to mogao biti. Na kraju sam prestao s tim stvarima jer su me ograničavale u svemu što sam hteo postići i raditi u životu’, izjavio je Sleš.

Progovorio je i o svom odlasku iz Gansa za koji kaže da mu je bio ogroman teret na leđima, no ujedno je nakon razlaza s G’N’R radio sopstveni materijal, sarađivao s brojnim muzičarima i bio pokretačka snaga grupe Velvet Revolver koju želi opet oživeti.

Reklame

Ostavite komentar