Parovi: Igor startovao Karolinu Jovanović

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 27 Dec 2010

Učesnik rijalitija „Parovi“ Igor Matić, dečko Slađane Delibašić, bez pardona se u subotu veče nabacivao Karolini Jovanović, rekavši joj da je ona devojka kakvu želi!

- Karolina, da li ti prorade leptirići kada nekog vidiš prvi put? Recimo, mene kada si videla, jesi li osetila nešto? Znaš, ti si baš žena kakvu ja želim za sebe. Plava, sportista, sva zategnuta. Samo da znaš, od sudbine još niko pobegao nije. Možda se nekad, negde sudariš sa mnom, te ljubavi su najslađe i najuspešnije veze – bio je direktan Matić.
Može se reći da ni Peđina devojka nije baš ravnodušna, mada je pokušala da izbegne odgovore.

-Ti si ekstra lik, fenomenalno izgledaš, ali ti si Slađin partner, a ja smatram nju najlepšom na estradi i ovako mi je ona super – rekla je teniserka.

Igor je bio uporan i nije želeo da odustane, pa se pohvalio i veličinom svog polnog organa.
- Ja možda nisam neki frajer, ali mogu ti reći da sam od tate nasledio veliki polni organ i tu mi ne manjka uopšte – završio je biznismen, na šta se Karolina smeškala.

Mlada teniserka se trenutno nalazi u rijalitiju „Parovi“ sa svojim nekoliko decenija starijim emotivnim partnerom, Peđa D Boj,  a zanimljivo je da je i u šou ušla na nagovor svoje majke, koja je smatrala da je ovo još jedan potez koji njenoj mezimici može da pomogne u karijeri.

Karolina i Peđa su se upoznali pre dva meseca na „Plejbojevoj“ zabavi „Plavi voz“ i od tada su, kako on kaže, u stabilnoj vezi.

Reklame

2 komentara

  1. marconi said on 27/12/2010 at 15:56

    http://www.youtube.com/watch?v=BPusD0NkBo8

  2. MladenBg said on 28/12/2010 at 11:09

    E mama mama! Tvoje puste zelje bi da ostvaris preko cerke…. pa na dobrom si putu …. ako ti je da od cerke napravis predmet zelja! Svaka cast! Sve bolje od boljeg! Ono cega se pametan stidi, budala se ponosi!

Ostavite komentar