Pištoljem na Mladena Radulovića

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 13 Dec 2010

Dečko pevačice Anabele Bukve, maneken Mladen Radulović, pre nekoliko dana doživeo je pravi šok kada je u toaletu beogradskog kluba „Vanila“ nepoznati mladić pred njim repetirao pištolj koji je uperio u njega.

- Mladen Radulović je te večeri došao u klub „Vanila“ u većem društvu, seli su u jedan od separea i zaista su se dobro provodili. Delovalo je kao da Radulović nema nikakvih problema, a dosta su i pili. Međutim, kada je ušao u toalet, za njim je uleteo i mladić koji je izvadio pištolj, koji mu je bio zadenut za pojasom. Mladen i svi koji su se u tom trenutku zatekli u toaletu bili su u šoku, a potom je mladić i repetirao pištolj i uperio u manekena. Sve je delovalo kao da će pucati u Radulovića, koji je stajao kao zaleđen i svi koji su bili tu mislili su da mladić ima neki problem sa Anabelinim dečkom. Na svu sreću, odmah je uletelo obezbeđenje kluba i momka razoružalo, a potom i udaljilo iz „Vanile“ – priča za „Alo!“ jedan od očevidaca ovog događaja i dodaje da je ceo događaj prouzrokovan zbog nepoznate devojke koja se dovodi u vezu sa Mladenom Radulovićem.
- Anabela te večeri nije bila sa njim, a ne znam da li mladić sa pištoljem ima nekakve veze sa Radulovićem. Ono što smo saznali nakon nekoliko trenutaka, kada smo izašli iz toaleta, jeste da je razlog zbog kog je ovaj dečko uperio pištolj u Mladena neka devojka sa kojom je maneken te večeri bio u društvu – dodao je dobro obavešteni izvor.
Kako bismo saznali detalje ovog događaja, pozvali smo Mladena, koji nije bio raspoložen za priču čak ni kada smo mu rekli da postoji svedok ovog događaja.

- Nemam komentar! Dobro, imate svedoka, ali ja vam kažem da nemam komentar – izjavio je vidno uznemireni maneken za „Alo!“.

Reklame

Ostavite komentar