Šarliz Teron prodala sebe za 20.000 dolara

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 Dec 2010

Holivudska lepotica Šarliz Teron još jednom je pokazala humanost na delu. Prlikom humanitarne akcije koja je imala za cilj da pomogne Afrikancima koji boluju od AIDS – a, Šarliz Teron se “prodala” na jednu noć za 20.000 dolara.

Na humanitarnoj večeri koja je organizovana uz pomoć Šarlizine organizacije “Africa Outreach Project ” u Njujorku, licitiralo se za karte za košarkašku utakmicu Lejkersa.

Ponuda je bila veoma primamljiva s obzirom da su u pitanju bila sedišta tik uz teren, a Šarliz je, kako bi dosegla vrhunac licitacije, u jednom trenutku ponudila i sebe.

Ova šarmantna plavuša je onom ko ponudi najviše novca obećala nezaboravan provod za jednu noć i priliku da je povede na utakmicu.

Cifra je ubrzo dostigla 20.000 evra. Akcija je uspešno obavljena, a licitaciji su prisustvovale mnoge svetske lepotice poput Liv Tejlor, Irine Šajk i mnogi drugi…

Šarliz se inače već godinama bori za bolji i zdraviji život zajednica, posebno dece u Africi, a ovoga puta se posebno osvrnula na stanovništvo zaraženo sidom.

Reklame

Ostavite komentar