Šeherezada i Onur dolaze u Beograd

Izvor: trojka.rs
Postavljeno 03 Dec 2010

Glavni glumci serije “1001 noć” Berguzar Korel i Halit Ergenc biće ekskluzivni gosti Prve srpske televizije koja će tako ispuniti želju mnogobrojnim fanovima najpopularnije strane telenovele.


Berguzar i Halit stižu u Beograd baš na samo finale serije, koju je svakodnevno pratilo oko 2 miliona gledalaca!

Poslednja epizoda “1001 noći” biće prikazana u petak 10. decembra na Prvoj, a nju će zajedno sa publikom u studiju Prve gledati Šeherezada i Onur. Nakon sat vremena završnih događaja u seriji, popularni bračni par biće gosti specijalne emisije “1002. noć” posvećene najgledanijoj stranoj seriji u Srbiji, gde će razgovarati sa domaćinima Danijelom Jankov i Srđanom Karanovićem, ali i publikom u studiju. Korel i Ergenc imaće priliku da kroz brojne priloge i istraživanja o uticaju “1001 noći” vide koliko su popularni u našoj zemlji.

Televizijski junaci upoznati su sa velikom gledanošću serije koja ih je i proslavila i sa zadovoljstvom su prihvatili poziv da Srbiju posete ranije nego što su planirali.

- Znam da je svaku epizodu gledalo oko dva miliona ljudi, da u Srbiji imamo dosta obožavatelja. Vaša televizija dolazila je u Istanbul kako bi napravila eksluzivni intervju, koji su preneli svi štampani mediji, fanovi su otvorili grupu na Fejsbuku, čak se i muzika iz serije “daunloduje” za mobilne telefone – izjavila je letos Berguzar Korel, ne sluteći da će već ove jeseni posetiti Srbiju.

Lepa glumica i njen suprug odvojiće vreme i za upoznavanje sa najvernijim fanovima, koji će dobiti ekskluzivnu priliku da se fotografišu sa svojim idolima, a izrazili su želju i da prošetaju Beogradom. Ovaj bračni par, koji je preko noći osvojio publiku u svim zemljama u kojima se prikazivala serija, pokazao se kao izuzetno skroman, budući da nisu imali nikakvih posebnih zahteva. Berguzar i Halit su prijatno iznenađeni što će još jedna turska serija “Kad lišće pada” naslediti njihovu, pa će specijalno najaviti novu telenovelu, koja je takođe oborila sve rekorde gledanosti gde god se prikazivala.

Reklame

Ostavite komentar