Šeherezada imala spisak tema o kojima nije htela da priča

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 13 Dec 2010

Iako su poznati Onur i Šeherezada proveli samo dva dana u Srbiji, uspeli su da obiđu najznačajnija mesta u Beogradu i upoznaju fanove. Priliku da ih bolje upozna imala je Danijela Jankov, koja je uz Srđana Karanovića vodila emisiju “1002 noć”.

Na pitanje kako bi opisala popularne turske glumce, Danijela Jankov za “24 sata” priznaje da je Halit druželjubiva osoba, a da je Berguzar nekako povučena i da nije bila mnogo raspoložena za komunikaciju bilo s kim.
- Prvo što sam primetila je to da se sve vreme drže za ruke. Vole se i upućeni su jedno na drugo. Inače, nisu uradili nešto čime bi me iznenadili. Oni su normalan glumački i bračni par – priča Danijela i dodaje.
- Halit je imao osmeh za svakoga, a Berguzar baš i ne. Ali dobro, i oni su ljudi, moguće je da je bila umorna…
Voditeljka je primetila i da se zgodnom Onuru i lepoj Šeherezadi dopao Beograd i da im je bilo veoma žao što nisu mogli da ostanu još jedan dan. U razgovoru su istakli da je Beograd jedno od mesta na njihovoj listi gradova koje žele da obiđu kao turisti u budućnosti.
Međutim, kako nam otkriva voditeljka, pripreme za njihov dolazak nisu bile nimalo jednostavne, a skoro svi zahtevi su se odnosili na pitanja koja će im biti postavljena, kako na konferenciji za medije tako i u emisiji “1002 noć”.
- Bili su vrlo zahtevni što se tiče pitanja koja ne žele da im budu postavljena, tako da su nam bile ograničene mogućnosti. Izuzetno su konzervativni i bilo kakvo lično pitanje im smeta i ne žele na njih da odgovaraju. To me je iznenadilo jer smo planirali da ih pitamo normalna pitanja – kada su shvatili da se vole, da li se sećaju prvog poljupca na snimanju i onog prvog kada su kamere bile isključene, kako ju je zaprosio… Ali ništa od toga im nije bilo prihvatljivo.
Svi zajedno su u studiju “Prve” odgledali poslednju epizodu telenovele “Hiljadu i jedna noć”, a Danijela otkriva da su glumci bili vidno uzbuđeni i sa suzama u očima. Epizodu su gledali kao da je prvi put vide i sve vreme su se držali za ruke.

Reklame

Ostavite komentar