Sergej Trifunović ide u producente

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 10 Dec 2010

Popularni glumac Sergej Trifunović ne planira da se seli u Ameriku, zadovoljan je svojom karijerom u Srbiji, a za hrvatski „T-portal” ispričao je da je osnovao i svoju producentsku kuću.

- Nemam nameru da živim u Americi. Imam tamo agenta, a projekata je dovoljno. Kad god imam vremena, odem tamo, odradim svoje i vratim se – iskren je Sergej, koji se nedavno našao u Zagrebu na promociji muzičke emisije „Hitorama”, čiji je voditelj, a koju je na izvestan način i inicirao.

-  Rekao sam Tomi (Tom Ehr, generalni menadžer regionalnog MTV-ja) da nije dovoljno samo puštati spotove, već stvoriti neku emisiju. Tako da je početna inicijativa moja, a Tom se potrudio da ne ostane puka kafanska priča. Seo je, napravio konstrukciju, nazvao me je i rekao mi da sam voditelj. Ubrzo su mi nabavili Idu Prester kao suvoditeljku, čime sam prezadovoljan i sada guramo – objasnio je Trifunović i dodao da se nada da će „Hitorama” pomoći rok muzici u regionu. Glumac je takođe otkrio da se bacio i u producentske vode.

- Imam svoju producentsku kuću – „Hit and Run” i trenutno radimo na divnoj knjizi Borisa Dežulovića „Jebo sad hiljadu dinara”. Pokušavamo da napravimo TV seriju i film o tome – otkrio je Sergej i dodao da želi da napravi srpsko-hrvatsku-bosansko produkciju.

Reklame

Ostavite komentar