Severina ima novog dečka !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 28 Dec 2010

Prema pisanju tabloida Svet, biznismen Milan Popović novi je dečko hrvatske pevačice Severine Vučković!


Ovaj nekrunisani kralj bakra jedan je od suvlasnika valjaonice „Sevojno” a prihodi njegove firme „Amalko”, godišnje premašuju milijardu dolara. Konobar iz Rijeke jeste simpatičan i zgodan, ali milioni su milioni…
Seve i Milan počeli su da se zabavljaju nakon njenog nastupa na njegovoj rođendanskoj žurci pre dve nedelje na Adi Ciganliji gde je Seve pred 250 probranih zvanica pevala sa Harisom Džinovićem. Milan Popović se inače pre dve godine zabavljao sa voditeljkom emisije „Sve za ljubav” Katarine Šišmanović.
Popovićeva „Amalko grupa” osnovana je 1999. godine, bavi se trgovinom bakrom i investicijama u industriju bakra, a posluje kao ekskluzivni partner „Ruske bakarne kompanije”, trećeg po veličini proizvođača bakra u Rusiji. „Amalko grupa” je partner za marketing i plasman proizvoda „Ural koper grupe”, najvećeg ruskog proizvođača bakra. Početkom 2008. godine Milan Popović je želeo da kupi Rudarsko-topioničarski basen „Bor”. Na tenderu „Amalko” je ponudio cenu od 288 miliona dolara i bio je plasiran iza Drakulićeve kompanije „Ist point” i rumunskog „Kupruma”.

Reklame

Ostavite komentar