Severina priznala da je zaljubljena

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Dec 2010

Istina je da je Severina u vezi s Milanom Popovićem i istina je da je prekinula sa Slavkom Šajinovićem čim je shvatila da se zaljubila. Severina nikad nije mogla niti bila u vezi s nekim, a da je voljela drugoga – kaže menadžer popularne pevačice

Za Večernji list menadžer najpopualrnije hrvatske pevačice, Severine Vučković, Tomica Petrović rekao je :”Istina je da je Severina u vezi s Milanom Popovićem, bivši dečko Katarine Šišmanović,  i istina je da je prekinula sa Slavkom Šajinovićem čim je shvatila da se zaljubila. Severina nikad nije mogla niti bila u vezi s nekim, a da je voljela drugoga”, i time potvrdio pisanje srpskih novina da najpopularnija hrvatska zvezda voli srpskog milionera Milana Popovića, “nekrunisanog kralja bakra”.
Splitska pjevačica Milana je navodno upoznala nakon nastupa na njegovoj rođendanskoj proslavi pre dve nedelje na Adi Ciganliji, a odmah potom, pre deset dana, prekinula je veridbu!

Severina je za hrvatsko izdanje “Glorije” takođe potvrdila nagađanja.

Šta se tačno, i kada, dogodilo?
- Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju.

Kad ste shvatili da nije posredi slučajan susret nego duboke emocije?

- Odmah kad sam ga upoznala, ili pet minuta posle, rekla je.

Severina je bila zaručena za riječkog ugostitelja Slavka Šajinovića s kojim je u vezi bila dve i po godine. Iako s prstenom na ruci, Severina nikad nije u javnosti najavljivala venčanje.

Reklame

Ostavite komentar