Severina sa novim dečkom u novogodišnjoj noći

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 31 Dec 2010

Dok se Severina priprema za nezaboravan doček Nove 2011. kada će pevati u hotelu “Splendid” u Bečićima u Crnoj gori, gde se već nekoliko dana odmara sa novim izabranikom, Slavko Šajinović je uslikan u jednom zagrebačkom bioskopu sa novom, mladom devojkom.

A kako prenosi hrvatski “InMagazin”, novi dečko popularne pevačice Severine Vučković, navodno ima dvoje nepriznate dece sa dve žene. Drugo dete mu se, kako ovaj magazin piše, rodilo pre mesec dana. Popularna pevačica, koja je nakon dve i po godine zabavljanja sa 42-godišnjim riječkim preduzetnikom Slavkom Šajinovićem odlučila da prekine veridbu, odnedavno se zabavlja sa bogatim srpskim biznismenom Milanom Popovićem iz Beograda, koji se do sada nije ženio.

Poslednju vezu prekinuo je pre dve nedelje kada mu je Severina, koja je dosad bila verena čak četiri puta, pevala na rođendanskoj proslavi u Beogradu. Popović je dest godina živeo u Rusiji gde je navodno bio u trogodišnjoj vezi sa jednom Ruskinjom. Par je raskinuo jer je Milan branio tadašnjoj izabranici da ostvari pozorišnu karijeru. Pre dve godine vratio se u Beograd nakon čega je bio u vezi sa srpskom voditeljkom Katarinom Šišmanović, poznatoj po emisiji “Sve za ljubav”. Prema čaršijskim nagađanjima, vrednost Popovićevih firmi i nepokretnosti, premašuje milion dolara.

Reklame

Ostavite komentar