Severina:Ne znam da li ću se udati

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 20 Dec 2010

Hrvatska pop zvezda Severina Vučković, koja je nedavno u srpskoj prestonici predstavila dvostruki DVD i kompakt disk sa prošlogodišnjeg koncerta u „Beogradskoj areni“, pod nazivom „Tridesete uživo“, ističe da u novoj godini nema specijalnih želja.

Što se poslovnih planova tiče, u 2011. očekuje je snimanje novog studijskog albuma, a na pitanje kakav je utisak na nju ostavio srpski predsednik Boris Tadić, koga je nedavno upoznala u Zagrebu na prijemu kod Ive Josipovića, Severina kaže:

- Bila je to lepa večera, drago mi je što su dvojica predsednika to organizovala. Bilo mi je, zaista, lepo i ugodno.

* Da li u 2011. planirate da se udate?

- Mislim da svaka devojčica još u najranijem detinjstvu sanja o udaji. Tome nas mame uče još od malih nogu i na to gledamo vrlo romantično. Međutim, u tridesetim godinama shvatimo da te naše želje možda i nisu nešto najbolje što može da nam se dogodi. Ne znam kada ću se udati i da li će to biti u 2011. Ne znam kako čovek to može čvrsto da reši.

* Kako su vam proletele tridesete?

- Do tridesete sam snimila osam studijskih albuma i jedan DVD. Posle toga se nekako sve promenilo, snimila sam samo dva albuma, ali sam zato više bila okrenuta glumi i igrala u nekoliko pozorišnih predstava. Mislim da tek u tridesetim postajemo prave žene i da su to najlepše godine. Tada se događaju istinske ljubavi i na pravi način počinjemo da mislimo i osećamo. Sve pre toga je samo obično zaljubljivanje. Inače, moje pesme idu iz krajnosti u krajnost, a u jednoj se čak molim Gospi da mi da više muškaraca nego godina.

Reklame

Ostavite komentar