Skandal: Igbala “izvlači” Ekrema sa farme

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 06 Dec 2010

To što joj Ekrem svaki put kada napravi neku glupost izjavljuje ljubav i pravda se da je to samo šou više ne prolazi kod njegove supruge Igbale Jevrić!

Nakon što je prethodnih meseci gledala kako joj muž mesi Vendine sise, pijan posrće po dvorištu, drži časove seksualnog obrazovanja, priča o veličini svog polnog organa i pravi druge gafove, gospođa Jevrić odlučila je da je vreme da stane takvom ponašanju na kraj, pa makar zbog toga ostala i bez nagrade od 100.000 evra!
- Ako ovako nastavi s pićem i da se bruka, poslaću ljude po njega da ga izvade sa farme. Mene pare ne interesuju! On je na toj farmi ugrožen jer od njega prave budalu – otvorila je dušu za „Alo!“ supruga naturalizovanog Njujorčanina, kojoj je žao što neće moći lično da dođe na farmu i spase ga.
- Htela sam ja da dođem tamo, ali pos‘o mi nije dozvolio. Koristila sam već godišnji odmor, tako da moj šef nije bio za to da ja opet putujem u Srbiju, a ne mogu da ostavim biznis. A trebalo je da dođem, da pokažem onom debelom pederu Bokiju, koji se stalno nešto miče oko mog Ekrema, da ga ostavi na miru! Taj debeli plavi od njega pravi budalu, a Ekrem samo njega sluša ko da je omađijan – u dahu nam je rekla gospođa Jevrić, koju je posebno potreslo ponašanje supruga od pre nekoliko dana, kada je pričao o tome kakav seks voli i veličini svog polnog organa.
- On priča o seksu! Ekrem to ne bi nikad učinjeo, ali tamo na toj farmi sve je drugačije. Ja to ne mogu da gledam! Mene je sramota! Najviše me je bilo sramota kada je pričao o seksu i vadio one da ne kažem šta… kurtone. Svi ga gledaju, ja, deca, majka, sestre, ceo svet. On ne sme tako da se ponaša – prokomentarisala je Jevrićeva supruga i kao glavnog krivca, osim Bokija, navela Vendi.
- Ništa bolja od debelog pedera nije ni ona Vedi (Vendi), koja zavodi i mami mog Ekrema. E, njojzi bi‘ posebno očitala bukvicu! Ona je jedna obična rospija koja ga mami i daje mu da pije! Tera ga da pravi od sebe budalu. Mnogo je mudra ta Vedi! Ovo je „tu mač“ (previše)! Šta će ona sa mojim mužem?! Našla je njega jer je Ekrem mnogo dobar! Nju treba poćerati od Ekrema – zaključuje Igbala.

Moj muž nije pijandura

Činjenicu da je Ekrem često pijan na farmi njegova supruga smatra posledicom stresa zbog svega što mu drugi priređuju.
- Moj Ekrem nikada nije bio takav! Ponekad popije, ali nije pijandura, a ovo na farmi šta se dešava je previše. On po ceo dan pije i puši, mnogo je smršao. On je u velikoj opasnosti!

Razbolela sam se od tuge!

Gospođa Jevrić kaže da joj je ugroženo zdravlje zbog svega što se dešava s njenim mužem.
- Inače, ja teško podnosim ovo što mu rade na farmi. Razbolela sam se od tuge i nepravde, mnogo se sekiram, iscrpljena sam, pogotovu što je on u tom lošem društvu s tim pederom i onom rospijom, koji mu ne žele dobro. Ali, nadam se da ćemo svi izdržati još malo, pa će on doći kući. Svi smo ga mnogo poželeli, a najviše deca i ja – zaključila je Igbala Jevrić.

Reklame

1 komentar

  1. Racunovodja said on 06/12/2010 at 08:56

    E, ko hoce do lake zarade mora malo i guze da da. 

Ostavite komentar