Snimljen novogodišnji “Magazin in”

Fotke postavljene 16 Dec 2010


Novogodišnja emisija „Magazina In” autorke Sanje Marinković već je snimljena, a na malim ekranima biće prikazana prvog januara. Ekipa Pressa zavirila je u studio, šminkernicu i iza scene dok se emisija snimala, pa vam prenosimo delić atmosfere koju ne možete videti u emisiji.

U 2011. godini gledaoci ove emisije zakoračiće sa Sekom Aleksić, Anom Nikolić, Marijom Šerifović i Cakanom, ali i Nemanjom Stevanović, Aleksandrom Srećkovićem, Slavkom Beleslinom i Ognjenom Amidžićem. Pre početka snimanja u Pinkovom studiju vladala je „zategnuta” atmosfera.

Domaćica je pokušavala da sve drži pod kontrolom, ali su „bubice” još bile kod „kursadžija”, pa su stigle u poslednjem trenutku. Na drugoj strani, nervozni su bili i gosti jer je Cakana kasnila, pa su je čekali. Za to vreme Šerifovićka je lakom za kosu nameštala frizuru, dok su Slavku šminkerke stavljale puder.

U stilu velike zvezde Seka je u pratnji supruga Veljka došla kompletno spremna pa se sočnim poljupcem pozdravila sa koleginicom Anom Nikolić. Džentlmenski, kolega Nemanja ustupio je prvenstvo Ani u kabini za presvlačenje, ali je ubrzo shvatio da je pogrešio jer se njeno oblačenje odužilo.

- Ovakve stvari mi predstavljaju ogroman napor jer sam za 24 sata snimila tri emisije. Oni koji su bili iza scene kažu da je bilo fenomenalno, a ja ću sud dati kada uđem u montažu – rekla nam je Sanja u pauzi snimanja.

Tokom emisije, gosti su se takmičili sa fanovima koliko oni poznaju njihov život, dok su poštovaoci muzičkih zvezda pevali pesme svojih idola.

Izvor: Press online


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar