Španska lepotica inkognito snimala film u Beogradu

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 28 Dec 2010

Atraktivna Paz Vega u filmu „Cat Run” igra Katarinu, prostitutku koja je nova u poslu, te nakon ubistava koja počnu da se dešavaju oko nje, krade dokumenta iz javne kuće i za njom počinje potera.

Antoni i Džulijen imaju zadatak da spasu prostitutke od ubice psihopate, a u celu priču je umešan i američki senator. Film je režirao Džon Stokvel koji je radio i ostvarenja kao što su  „Turistas”, „Middle of Nowhere” i seriju „L Word”, a takođe je igrao u filmu „Top Gun” kao i popularnoj seriji „Sever-jug”. Glumica Ana Sakić igra Ruskinju koja zatiče muža u krevetu s drugom ženom i želi da mu se osveti.
- Džon Stokvel mi je rekao da sam savršena za ulogu ruske žene. Mnogo smo se tada smejali! Ovo je prvi put da sam igrala na ruskom jeziku. Ne znam ruski i ceo tekst sam naučila napamet. Bilo je malo teže jer ne možeš da improvizuješ, ali sam ubrzo počela da “razmišljam na ruskom„ – kaže Ana Sakić za „24 sata”. Ona dodaje da Paz, kao ni ostatak ekipe, ni u jednom trenutku nije izigravao holivudske zvezde već da su bili vrlo prijatni za saradnju.
Glavna muška uloga u ovom trileru poverena je poznatom televizijskom glumcu Toniju Kuranu, koji je bio epizodista u gotovo svim gledanijim TV serijama, počev od „24”, „Brojeva”, „Dr.Who”, do serije „Medijum” sa Patrišom Arket u glavnoj ulozi.
Iako je ovo već drugi film koji je Paz Vega snimala u Srbiji, glumičin boravak u našoj zemlji ponovo je ostao u tajnosti, a ona očigledno nije ljubitelj prestoničkog noćnog života.
Za razliku od nje, reditelj Džon Stokvel nije propustio priliku da okusi noćni život glavnog grada. Najviše su mu se dopale žive svirke po klubovima, kao i opušteni domaćini.
Vega se, inače, proslavila zahvaljujući ulozi u romantičnoj drami „Spanglish”, koja je označila i početak njene holivudske karijere jer je do tada igrala samo na španskom jeziku. Tokom naredne godine očekuju je premijere za još tri filmska naslova „Tango Dancer”, „Butterflies and Lightning” i „Castro’s Daughter”.
Njeno ime nalazi se i na spisku glumaca za film „The Jesuit” u kome će igrati uz Vilijama Defoa i Mišel Rodrigez, a snimanje bi trebalo da počne krajem 2011. godine. Režija je poverena Polu Šraderu, autoru „Razjarenog bika”.

Reklame

Ostavite komentar