Stana Katić glumi sa Ričardom Girom

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 23 Dec 2010

Narednog proleća premijerno će biti prikazan triler “The Double” u kojem jednu od glavnih uloga tumači glumica srpskog porekla Stana Katić, a u ostvarenju koje je režirao Majkl Brend igraju i veterani Ričard Gir i Martin Šin, kao i Toper Grejs koji je najpoznatiji po ulozi u seriji “That ‘70s Show”, i Stiven Mojer koji se proslavio nakon uloge u vampirskom serijalu “True Blood”.

Radnja filma počinje ubistvom američkog senatora, a konfuziju u ceo slučaj unosi činjenica da tragovi na mestu zločina ukazuju na Kasijusa, nekadašnjeg ubicu KGB-a, za koga se mislilo da je odavno mrtav.

Da bi otkrio pravu istinu i ulovio svog starog neprijatelja iz doba hladnog rata, penzionisani agent CIA (igra ga Ričard Gir) udružuje se sa mladim agentom FBI (Toper Grejs) i kreće u poteru za ubicom.

Situacija se komplikuje kada njih dvojica otkriju da ih istraga vodi do čelnih ljudi ruske mafije, kao i da ih direktor CIA (Martin Šin) ometa u lovu na Kasijusa. Pomoć dobijaju sa neočekivane strane, od ruske prostitutke Amber koju glumi Stana Katić.

Reklame

Ostavite komentar