Stanija i Ena zaratile na internetu

Izvor: tracara.com
Postavljeno 04 Dec 2010

Prepucavanje pevačice Ene Popov i starlete Stanije Dobrojević oko fudbalera Gojka Kačara, koje se svojevremeno odvijalo u novinama, preselilo se na Facebook. Njih dve su se nedavno pošteno počastile psovkama na internetu, a kolege iz Aloa došle su u posed transkripta razgovora.

Ena: Kravo, zar ti nisam bila jasna da sam zaobišla tvoje teme o Gojku po novinama! Molim te da me se kloniš jednom za svagda.

Stanija: Ha, ha, mala, ja sam ti lepo rekla da sa Gojkom ništa ozbiljno nije bilo. Nemoj da insistiraš na prošlim temama.

Ena: Devojko, vidim da si onlajn na fejsu, da ti malo probijem u monitor ja, a??? Aj‘ okani me se, bolan! Je l ti milo što te je on je*ao, aj‘ sad iskreno?

Stanija: Pogrešno si informisana, ha, ha, ha. Čujem da su renovirali Grand! Mogli su i tebe malo da renoviraju, ali po mozgu.

Ena: Alo, kučko, ti si ovo započela, ostavi se Gojka, da ti ja ne bih dolazila u Njujork. Ti, modelu, bolje se ne mešaj u moj život i Grand, jer nemaš pojma ni o čemu. On me voli, za razliku od tebe, kravo!

Stanija: Ovo je najgluplja izjava što sam čula! Znači, ne verujem. Pala si na niske grane, Enice! Ja da sam htela, mogla sam ostati s njim, ne bih ga šutnula!

Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je*eš sa svakim i onim dedom iz Plejboja, ne daje ti za pravo da napadaš mene – srpsku divu! Smanji doživljaje!

Stanija: Ha, ha, slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića…

Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?

Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal… Raspitaj se kad si već tu… ha, ha, ha.

Ena: Ha, ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom.

Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I … Finito!”

Reklame

Ostavite komentar