Survajver: Andrej najavljuje veridbu, Goca u suzama

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 15 Dec 2010

Edin je u novom plemenu Kikoman postao “glavna reduša”. U Putong stiže pismo koje najavljuje igru za nagradu. Današnji zadatak je aukcija, a u igri su tost sa puterom i marmeladom, lizalica, hamburger i pomfrit…

Edin stiže u Kikoman u ranu zoru. Da bi postao njegov punopravan član, prvo mora da “prođe” kroz šake Biljane Cincarević, pa tek onda  Kraljice Majke. Slede pitanja iz opšte kulture. Ko je  napisao roman “Braća Karamazovi”,  kada je počeo Prvi srpski ustanak, ko je naslikao Mona Llizu… Bivši odbojkaš u ovoj oblasti nije neki ekspert pa nakon malog mučenja, u novom plemenu dobija zaduženja prosečne reduše: pranje sudova, čišćenje dvorišta i donošenje vode.

Za to vreme, u Putong stiže pismo koje najavljuje igru za nagradu.
Dok jedan deo plemena pokušava da dokuči šta će biti tematika igre, Kaća teši Jelenu i kaže joj da se ne nervira zbog etikete koju je dobila na Plemenskom savetu. Anonimna anketa je pokazala da većina u plemenu misli da je Jelena najgluplja među njima. Pevačica se ne nervira i kaže da ne mogu ljudi na osnovu tri dana provedena sa njom da zaključe da li je glupa ili ne.

Današnji zadatak Putonga je aukcija. Ko da više, osvojiće i nagradu. Svakom takmičaru je na raspolaganju novčanik sa po 5000 dinara. Prva ponuda je tost sa puterom i marmeladom, pa lizalica, pa hamburger i pomfit… Usred tako zabavne i opuštene igre, Bojana Barović uspeva da započne rat sa Markom Bulatom.

Na kraju večerašnje priče, Goca Tržan i Jelena Mrkić završavaju u suzama, a Andrej izjavljuje da će do emitovanja ove epizode zaprositi devojku Mariju.

Reklame

Ostavite komentar