Survajver: Andrej smršao 11 kilograma

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 17 Dec 2010

Nakon više od dvadeset dana na ostrvu takmičari u “Survajveru” dobili su priliku da se prvi put od dolaska na Filipine suoče sa svojom slikom u ogledalu. Naime, da bi osvojili crni ili dupli glas uoči Plemenskog saveta, takmičari su imali vrlo zanimljivu igru, da pogode koliko trenutno imaju kilograma.

Posle 26 dana, prvi put su bili u prilici da stanu pred ogledalo, a odraz ih je sve šokirao. Andrej je šampion u gubljenju kilograma jer je ostao čak bez 11, zbog čega sam za sebe kaže da izgleda kao logoraš. Aleksandra priznaje da ovako mršava nije bila od srednjoškolskih dana. U igri pogađanja kilaže najviše sreće ima Katarina, koja je maksimalno precizna jer je pogodila da ima 55 kilograma. Pred Plemenski savet ona je izabrala prednost duplog glasa.

Međutim, ono što većina takmičara ne zna jeste da se Kaća nije vratila praznih ruku iz potrage za tajnim imunitetom. Uspešno je rešila sve zagonetke koje su je vodile do totema, a nakon što je čestitala sama sebi, odlučila je da nikome iz plemena ne kaže da je našla tajni imunitet. Iako je Nikola Rokvić nju stavio u isti koš naivnih sa Jelenom, Katarina još jednom demonstrira da i te kako ume da igra igru zvanu “Survivor”. Po povratku u pleme Gocu je najviše zanimalo da li je Kaća našla skriveni imunitet, ali je Katarina slagala budući da više nema previše poverenja u Gocu.
Po Jeleninom mišljenju, više nema striktne podele u Putongu. Uverena je da će se Aleksandra i Andrej pripojiti ekipi bivšeg “Bahandija” jer su Nikola i Bojana tim za sebe. Pevačica ističe da je napravljen dogovor između nje, Goce, Katarine, Andreja i Aleksandre o tome ko će biti izbačen na sledećem “Plemenskom savetu”. Ipak, Jelena namerava da bude oprezna. Za razliku od ženskog klana, Marko nije upoznat sa dogovorima u “Putongu” i kaže da u njima ne učestvuje.

U Bojaninoj glavi nema naznaka da će doći do bilo kakvih previranja, a zatim izjavljuje da i dalje veruje svim takmičarima. Pred večerašnji “Plemenski savet” Andrej kaže da neće glasati ni za jednog člana svog bivšeg plemena. Dok šminka Gocu garežom umesto senke, voditelj u šali priznaje da može da je zamisli u sado-mazo fazonu. Svi se smeju, a Jelena doliva ulje na ovu ne baš slatku šalu i kaže Goci da liči na Čičolinu.

Reklame

Ostavite komentar