Survajver: Bahandi se izgubio čamcem u oluji

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Dec 2010

Skoro celo pleme Bahandi je ceo sat bilo zarobljeno u čamcu usred jake oluje. Od magle nisu videli prst pred nosem i izgubili su orjentaciju na koju stranu treba da idu. Očigledno, snimanje Survajvera i boravak na Filipinima ne može da prođe bez neke olujne drame.

Sećate se kako je na snimanju prošlogodišnjeg Survajvera Andrija Milošević zamalo izgubio glavu u jednoj tropskoj oluji koja ga je zatekla u helikopteru sa još tri člana posade. Snažan olujni vetar ih je zatekao u jednom klancu. Bacao je helikopter, koji je bio bez vrata, između drveća i oštrih ivica stena. Voditelj je jednom rukom držao snimatelja da ne ispadne iz letilice, dok je ostatak ekipe na kopnu slušao prenos panike uživo. U tom trenutku niko nije mogao da im pritekne u pomoć.

Kako boravak na Filipinima ne može da prođe bez neke takve drame i tokom snimanja VIP Survajvera bilo je sličnih situacija. Ovaj put oluja nije zarobila i isprepadala Andriju u vazduhu, nego skoro celo pleme Bahandi na vodi. O tome su, u jednoj od poslednjih emisija “Survivor- Bez cenzure” pričale Katarina Vučetić, Goca Tržan i jelena Mrkić.
- I onaj dan kad smo se izgubili čamcem, bili smo svi zajedno. Bilo je neprijatno, ali nismo paničili… – rekla je Katarina, a Goca dodala kako su neki to vreme proveli u molitvi.

Evo šta je bilo. Bahandi je krenuo čamcem sa svog ostrva u jednu od poslednjih plemenskih borbi pre ujedinjenja. Odmakli su od obale previše da se brzo i lako vretili, ali nisu bili ni blizu ostrva na kojem treba da se bore kad je počeo da duva snažan olujni vetar. Brzo se spustila magla da nije mogao da se vidi ni prst pred okom pa su Bahandi izgubili predstavu na koju stranu treba da idu i izgubili se na vodi. Ostali su tako zarobljeni na pučini u oluju koja je trajala skoro ceo sat. Kad je nevreme stalo i kad se razvedrilo, mokre, promrzle, uplašene i izgubljene, pronašli su ih domoroci i odveli ih do borbene arene.

Reklame

Ostavite komentar