Survajver: Biljana ispala laf prema Toniju

Izvor: Lola.rs
Postavljeno 08 Dec 2010

Kako se bliži kraj “Survajvera“, tako su dešavanja na ostrvu sve uzbudljivija. U poslednjoj epizodi “Bahandi“ i “Kasuko“ su se ujedinili u pleme “Putong“, a iz Novog kraljevstva u borbu su se vratili Toni Zen i Marko Bulat. Počinje prava, surova igra!

Baš u trenutku kada je sukob dva plemena dostigao vrhunac i kada je iz “Bahandija“ otišao poslednji muškarac, producenti su odlučili da spoje zaraćene strane. Nakon srdačnih pozdrava i usklika, usledila je borba za povratak samo jednog izbačenog takmičara. Zadatak je bio da se podignutih ruku iznad glave što duže zadrži poklopac korpe pune pirinčane ljuske. Onaj ko izdrži najduže vraća se u “Survajver”. Vesna Zmijanac je odustala prva, a za njom je poklekao i Miloš. Iako se trudio iz petnih žila, Marku je otkazala desna ruka i ispao je. Na kraju igre ostali su samo Toni i Biljana, kojoj je ova igra zaista bila mačji kašalj. Iako je izgledalo da će Biljana pobediti, slikarka je jasno stavila do znanja da ne želi da se vrati takmičenju, okrenula se ka Toniju i rekla je kratko:

- Ti ostaješ, ja ću da pustim!

Biljana je ovim potezom svakako postala moralni pobednik, ali je i nekadašnjem plemenu “Kasuko“ zamutila čorbu, s obzirom na to da se vratio najjači takmičar. Ipak, iznenađenjima tu nije bilo kraja jer je Toni Zen dobio priliku da u novo pleme povede još jednog saborca. Makedonski hip-hoper je bez mnogo razmišljanja izabrao Marka Bulata.

Novo pleme “Putong” smešteno je na ostrvo koje su do tada izgradili stanovnici Novog kraljevstva. Pored hrane i kovčega punog „koka-kole“ i leda, takmičare su dočekale klavijature, gitara i mikrofoni…

Reklame

Ostavite komentar