Survajver: Edin i Nikola nudili pare za glasove?!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 24 Dec 2010

Glasine o tome da je tokom boravka na Filipinima bilo optužbi za zakulisne radnje između učesnika „Survivora VIP“ biće potvrđene večeras, kada će biti emitovana prepirka između Edina Škorića i Nikole Rokvića, u kojoj se međusobno prozivaju da su nudili novac za glasove, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih produkciji.

– Na plemenskom savetu došlo je do prepirke između Nikole Rokvića i Edina Škorića u kojoj su počeli da iznose „prljav veš“. Verbalni okršaj između ova dva VIP učesnika kulminirao je kada je Edin optužio Nikolu da je ponudio novac za opstanak, a ovaj je uzvratio rekavši da je on to prvi radio. Budući da je ceo razgovor snimljen, biće emitovan – kaže dobro obavešten izvor za „Alo!“.
U želji da čujemo na šta su mislili kada su pominjali novac na ostrvu, pozvali smo Rokvića, koji je negirao naše saznanje.
- Svi koji su gledali „Survivor“ videli su da mi je svejedno da li ću ispasti ili ne! Ja sam tamo otišao da se uverim da li mogu da izdržim u toj igri i uspeo sam, a da nekome nudim pare kako bih pobedio, to nikako, jer sam znam da nisam zaslužio da pobedim – prokomentarisao je Nikola Rokvić za „Alo!“, a potom dodao i da će zbog navodne neistinitosti ove informacije tužiti naš list zbog njenog objavljivanja.
– Samo da dodam, ako ova neistina bude objavljena, vi se preračunajte koliko će vam to doneti profita, jer ću vas sigurno tužiti – dodao je Rokvić u komentaru za naš list.
Edin Škorić je takođe demantovao saznanje i pretio tužbom.
– To se nije desilo! To je izmišljotina, notorna nebuloza! Bićete tuženi ukoliko to bude objavljeno jer se to nije dogodilo. Pa ne može da bude emitovano da se Vesna Zmijanac i ja ljubimo kad se to nije dogodilo, pa neće moći ni ova neistina!- vikao je Škorić.

Reklame

Ostavite komentar