Survajver: Edin opleo po Katarini

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 13 Dec 2010

Zbog načina na koji su Goca Tržan i Marko Bulat dočekani u plemenu crvenih marama, Kasuko, Katarina Vučetić je Edina Škorića nazvala nikakvim sportistom. Bivši odbojkaš na to kaže da je bolje da “koristi svoje dupence za građenje svoje karijere nego za pljuvanje po njegovoj”

“Katarina nek koristi svoje dupence za građenje svoje karijere, a ne za pljuvanje po mojoj” – napao je bivši odbojkaš Edin Škorić lepu manekenku Katarinu Vučetić u poslednjoj emisiji “Povratak u civilizaciju”.

Reklo bi se ničim izazvano, ali nije baš tako. Edina je očigledno pogodilo ono što je Kararina izgovorila o njemu, kao sportisti, kad je čula kako su Goca Tržan i Marko Bulat bili dočekani u Kasuku.

- Jesam bila oštra jer sam bila izrevoltirana na osnovu Gocinog iskustva. Jezik mi je možda nekad brži od pameti, ali šta da radim, takva sam. Čula sam šta je rekao i ne želim ništa da komentarišem niti da se prepucavam sa njim. Svako od nas je pokazao svoje pravo lice za ta 32 dana. Verujem da je bio izrevoltiran onim što sam rekla kad se Goca vratila iz Kasuka u Bahandi. Ne može jedan vrhunski sportista da se ponaša tako. Ali, nisam tad mislila na njegovu karijeru nego samo na način na koji su Goca i Marko dočekani u suprotnom plemenu – kaže lepa Kaća.

Reklame

Ostavite komentar