Survajver: Ispao Toni, Goca skinula Aleksandru

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 02 Dec 2010

Makedonski reper ispao je u igri veštine, a Goca je pokazala neobičnu veštinu u skidanju kupaćeg Aleksandri. Miloš bez tajnog imuniteta…

Tek što su se okupali, dobili donji veš, jeli kao što nisu protekle dve nedelje i oprali zube, VIP Robinzone dočekao je novi šok. Borba između plemena, ali i međusobno između članova. “Najgori” iz plemena boriće se međusobno, a onaj ko posustane napušta ostrvo.

Pleme Bahandi prvo se oprobalo u zadatku ravnoteže. Svaki takmičar dobio je cilindar od drveta, na kom je trebalo da balansira metalnu kuglu. Balans, ali i koncentracija, stavljeni su na veliku probu. Prvi je ispao Toni.

Kasuko je “nastupio” bez Bojane, koja je iskoristila tajni imunitet, a izgubio je Andrej. Zatim se sa makedonskim reperom borio za ostanak u borbi jedan na jedan sa cilindrima i kuglicama. Ostali su zadržavali dah i bukvalno prekrivali rukama oči… Napeta borba nastavljena je u dodatnoj rundi sa još cilindara, a prvi je posustao Toni. Celo žuto pleme bilo je u suzama.

Čak se i crveno pleme složilo da je ovo do sada bio možda fizički ne toliko težak, ali psihički najzahtevniji zadatak.

“Samo moliš Boga da neko ispadne, a da to ne budeš ti”, rekla je Aleksandra i potvrdila da se već i unutar plemena osećaju nagoveštaji konkurencije.

Bahandiji su u kampu ocenili da je Tonijevo ispadanje “katastrofa i nepravda”, Katarini je čak bilo grozno što su slavili pre ove borbe – “dođe mi da ispovraćam sve što smo jeli”.

“Vozaju nas k’o mlade majmune, pa ti ostani psihički jak”, filozofirao je Miloš. Glumca je pleme odabralo za novog vođu, sa sve “pionirskom” zakletvom i nadama da neće proći kao prethodne vođe Bahandija. U Kasuku je vođa i dalje Bojana.

Sledeća borba bila je za imunitet, i to guranje ogromnih lopti u blatu do golova, u dve runde. Bilo je i rvanja između devojaka, spadali su i gornji i donji delovi kupaćih kostima… Dok su se Miloš i Andrej borili oko lopte, Goca je gurnula Aleksandru u blato i skinula joj kupaći! Od pevačice je zato dobila jedno bacanje u blato dostojno rvača.

Pobedilo je pleme Kasuko, i osvojilo totem, a Bojana je u potragu za tajnim imunitetom poslala drugog vođu Miloša, koji nije uspeo da pronađe tajni imunitet. Bio je demoralisan, a nije se čak nešto ni trudio da ga nađe.

Aleksandra je bila uvređena zbog Gocinog poteza – “drži me sa obe ruke pet minuta za kupaći, možda voli da gleda”, a Edin i Nikola su se složili da je gledanje ženskog rvanja u blatu bilo pravo zadovoljstvo.

Edin je potom otkrio da ima dogovor sa Aleksandrom da se drže do kraja. U nju, kaže, ima najviše poverenja i zaslužuje da se bori za nagradu.

Miloš, koji se vraća praznih šaka, ne zna da je u nezavidnom položaju. Tri žene u plemenu Bahandi planiraju da na Plemenskom savetu glasaju da on ispadne. Goca je rekla da joj je teško da to prizna, ali “ovo je Survivor, pravila su takva”.

Toni je tek stigao u Novo kraljevstvo, a već je stigao da se zakači sa Knezom, kom je jako smetalo što ga je on na plemenskom savetu nazvao licemerom. Iako je Crnogorac besneo zbog “tako ružne reči”, Makedonac je uspeo da ga smiri ravnodušnim izvinjenjem, “samo jer je stariji”.

Žene u plemenu Kikoman pate samo zbog nedostatka kozmetike, najviše šampona.

Ali, zato je Toni ulepšao svima boravak u teškim uslovima, izborivši se za cigarete, ulje, so, povrće i nešto najvrednije – pisma od porodica. Bilo je tu suza, grcanja, drhtanja glasova… ali i osmeha i topline koju su osetili, držeći pisma najmilijih.

Biljana i Knez, koji je izljubio Tonija, bili su oduševljeni i konstatovali da im je ovo najlepši dan u Survivoru. Vesna je imala još jedan razlog za zadovoljstvo – Makedonac je doneo i cigarete, puzajući kroz raznorazne gadosti (ustajale ribe, iznutrice, žabokrečinu…).

“Tamo gde sam ja bio, nije bio ni Čak Noris!”, našalio se Toni po povratku u pleme sa darovima.

Reklame

Ostavite komentar