Survajver: Pregrupisavanje u Putongu

Izvor: pulsonline.com
Postavljeno 22 Dec 2010

Posle Plemenskog saveta strasti se ne smiruju. Putong je kivan na Veliko veće zbog postavljanja „škakljivih“ pitanja. Po običaju najviše negoduje Goca. Ona se kune da nikada neće pristati da se ponaša po modelu svojih bivših saplemenika.

Glasna je i Jelena, koja kaže: „Katarina i ja ispadosmo dva kučeta na povocu, a Goca nas vodi kroz Survivor“!. Gordana se pita šta je onda ona u celoj priči, a evidentno ljuta Mrkićeva u šali odgovara: Kerovođa! Nakon što su utvrdili da je Jelena šar-pei, a Kaća doga, pokušavaju da se dogovore oko boje svojih ogrlica…

Izgleda da samo Marka nisu uznemirili događaji na Plemenskom savetu. Priznaje da njega može da iznenadi samo dobro, jer se na loše već navikao. Ali Goca ne odustaje od analize dešavanja. Misli da je nepravedno da neki ljudi koji su u Survivor došli da bi smršali i da bi se sunčali, sada odlučuju o sudbini Putonga.

Nikola započinje mandat higijeničara na novom ostrvu pranjem sudova. Biljana ga upoznaje sa lažnim pravilima koje je Kikoman osmislio i saopštava mu da će se jedan član Velikog veća plasirati direktno u finale. Svi moraju da prođu određene testove, a od pojedinačnog učinka zavisi da li će se vratiti u takmičenje ili ne. U kvizu znanja Rokvić zapinje već na prvom pitanju. Treba da navede naslove tri epske pesme, ali mu posle „Marka Kraljevića i Muse Kesedžije“ ponestaje koncentracija. Kaže fali mu „šećera u mozgu“. Ipak, sa imitacijama koje mu zadaje Miloš, prolazi mnogo bolje. Za uspešno oponašanje majmuna, bebe ajkule i krabe, dobija ovacije.

U Putongu se bore za nagradu, i to kakvu: jednodnevni boravak u ekskluzivnom hotelskom kompleksu na Pacifiku! Natezanje konopca i balansiranje na dasci, najbolje ide Marku i Andreju. U velikom finalu pobeđuje voditelj, koji svoju nagradu deli sa Aleksandrom. Helikopterom odlaze do luksuznog apartmana, gde ih dočekuje brojna posluga i sok od sveže ceđenog manga. Andrej je hipnotisan plazma televizorom, a Aleksandra žuri na tuširanje. Nakon brčkanja u kadi i masaže stopala kreću na romantičnu večeru na obali mora.

U plemenu je počelo odbrojavanje dana do povratka kući. Zbog činjenice da će uskoro videti svoje najmilije u Putongu vlada dobra atmosfera. U razgovoru sa Gocom i Jelenom, Bojana priznaje da joj Nikola jako nedostaje, ali da ne želi da se to vidi. Manekenka se osvrće na dešavanja sa Plemenskog saveta i kaže da je tek tada shvatila da pleme Kasuko više ne postoji. Priznaje da se držala svojih saplemenika dok Aleksandra i Andrej nisu prekršili dogovor i umesto za Tonija, glasali za Jelenu, pa kaže: „Žao mi je što sam kasno shvatila“.

Reklame

Ostavite komentar