Survajver: Toni Zen prvi finalista

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 29 Dec 2010

Survajver ove nedelje ulazi u završnicu i prvi finalista je Toni Zen. Toni je pobedio u izuzetno teškoj igri i to zahvaljujući svojoj devojci koju je zamišljao tokom igre.

Zadatak nije nimalo bio lak. Poznati su morali da se drže na stubu visokom pet metara, i onaj koji najduže izdrži dobija kartu za finale. Situaciju je dodatno otežala visoka temperatura i sunce koje je sve vreme pržilo takmičare. Goca je od samog starta imala najviše poteškoća, pa je prva ispala. Za njom je odustala i Jelena, a u 45. minutu i pretposlednji – Andrej. Toni je ostao poslednji.

- Zamišljao sam da grlim svoju devojku umesto stuba i zbog toga nisam želeo da ga pustim – otrkio je svoju taktiku Toni, koji bi voleo da u finalu pored sebe vidi Katarinu i Marka.

Ovakav razvoj situacije najviše se dopao Katarini, koja je zadovoljna Tonijevim plasmanom.

- Sada sam sigurna da će pobediti normalan i častan čovek – rekla je Kaća.

Marko je srećan ekipom koja je dospela u finale.

- Osećam “duboko poštovanje” prema ženama iz bivšeg “Bahandija”. Ne samo da niste okrenule leđa meni i Toniju, već ste primile i trećeg jakog muškarca u svoje redove. Ma, svi ste vi moji džedaji – ponosno je uzviknuo Marko.

Posle igre, u “Putong” je stiglo iznenađenje – video poruke od kuće. Andrej je kroz suze gledao svoju devojku, dok se Goca gušila od plača kada je na ekranu ugledala ćerkicu, supruga i tatu koji joj je poručio: “Bolje dobar poraz, nego pobeda koje bi se stidela!“

Za to vreme, Veliko veće je pripremalo inauguraciju novih članova – Bojane i Aleksandre. Vesna u ulozi kraljice ne odustaje od tradicije, pa su tako i nove članice morale da prođu testiranje. Bojani je zapelo već kod nabrajanja padeža, a potom i kod imena Endija Vorhola. Manekenka nije mogla da se seti njegovog imena, pa ga je nazvala Edin Moro.

Reklame

Ostavite komentar