Survajver: Vesni Zmijanac se smanjile grudi

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Dec 2010

Nove epizode „VIP Survajvera” donele su muke pojedinim takmičarima. Naime, pevačica Vesna Zmijanac požalila se Knezu da joj se smanjio obim grudi, dok joj stomak visi na sve strane.

- Vidi, vidi! Ovo je sve bilo puno kad sam ovde došla, a sada nemam ništa, jedino mi je stomak ostao – žalila se pevačica Knezu dok se hvatala za prazne korpe svog kupaćeg kostima. Međutim, on ju je utešio rečima da će do kraja takmičenja ostati i bez „šlaufa” oko stomaka, nakon čega se Vesna smirila.

S druge strane, članovi velikog veća kuju plan kako da razotkriju aktuelne takmičare i smišljaju intrigantna pitanja koja će im postaviti na plemenskom savezu. Biljana Cincarević razmišlja kako da razdvoji jedini par na ostrvu Bojanu i Nikolu, jer smatra da njih dvoje ne zaslužuju pobedu.

Za to vreme glumac Miloš Vlalukin dolazi na ideju da sve one koji budu ispali iz takmičenja dočeka sa novim pravilima i igrama kako bi pristupili velikom veću. Inače, članovi ujedinjenog plemena Putong planiraju da eliminišu pevačicu Gocu Tržan, za koju smatraju da je najbliža osvajanju glavne nagrade od 50.000 evra.

Reklame

Ostavite komentar